Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Σόκαρε τη Σίτι η ΤΣΣΚΑ, «σφράγισε» την πρόκριση η Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Σόκαρε τη Σίτι η ΤΣΣΚΑ, «σφράγισε» την πρόκριση η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2014 23:58
Με τον Ντούμπια να πετυχαίνει δύο γκολ (μετά από ασίστ του Νάτχο), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ και την έριξε στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς! «Σφράγισε» την πρόκριση η Μπάγερν, 2-0 τη Ρόμα.

Συνεχίζει να απογοητεύει στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα πράγματα έγιναν αρκετά δύσκολα όσον αφορά την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Η ρωσική ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Ντούμπια και παρότι ο Τουρέ ισοφάρισε στο 8ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Ντούμπια με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 34’ (και τις δύο ασίστ ο Νάτχο) ξαναέδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη, με εξαίρεση μια φάση με τον Αγκουέρο, η Σίτι δεν ανησύχησε την ΤΣΣΚΑ και τελικώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς ο Σιδηρόπουλος απέβαλε σωστά τους Φερναντίνιο (70’) και Τουρέ (81’).

Στο 77' όμως o Έλληνας διαιτητής υπέπεσε σε γκάφα καθώς δεν έδωσε κίτρινη στον Βέρνμπλουμ που θα ήταν 2η, αλλά την έδωσε κατά λάθος στον Ιγκνασέβιτς!

Το τελικό 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ΤΣΣΚΑ να φτάνει τους 4 βαθμούς, όσους έχει και η Ρόμα, με τη Σίτι να μένει στους 2.

«Σφράγισε» την πρόκριση η Μπάγερν


Τσάμπιονς Λιγκ: Σόκαρε τη Σίτι η ΤΣΣΚΑ, «σφράγισε» την πρόκριση η Μπάγερν
Από την άλλη, η Μπάγερν εξασφάλισε την πρόκριση στους «16», καθώς κέρδισε με 2-0 τη Ρόμα στο Μόναχο και έκανε το 4x4 στον όμιλο.

Οι Βαυαροί κυριαρχούσαν και στο 38’ κατάφεραν να σκοράρουν με γκολ του Ριμπερί, ενώ στο 64’ ο Γκέτσε διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Από την πλευρά της η Ρόμα, η οποία είχε βασικούς τους Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας (οι δύο πρώτοι έπαιξαν όλο το ματς, ο τρίτος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο), δεν θέλησε να ρισκάρει μετά το βαρύ 1-7 στο «Ολίμπικο», ωστόσο στο φινάλε είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Ζερβινιό και Ναϊνγκολάν για να μειώσει στο σκορ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Μπάγερν 12
2. Ρόμα 4
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4
4. Μάντσεστερ Σίτι 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.