Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κόλλησε» η Τσέλσι, στο κόλπο η Σπόρτινγκ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κόλλησε» η Τσέλσι, στο κόλπο η Σπόρτινγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2014 23:46
Η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Μάριμπορ, η οποία έχοντας πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της, Χαντάνοβιτς που έπιασε (και) πέναλτι του Αζάρ στο 87΄, πήρε την ισοπαλία (1-1) στην Σλοβενία και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, όπως και η Σπόρτινγκ μετά τη νίκη της με 4-2 κόντρα στη Σάλκε.

Την ευκαιρία να «σφραγίσει» από σήμερα την πρόκριση για τους «16» πέταξε η Τσέλσι η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Μάριμπορ στη Σλοβενία, με τους γηπεδούχους να μένουν ζωντανοί στη μάχη για την πρόκριση.

Οι «μπλε» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να σκοράρουν και το πλήρωσαν στην επανάληψη, με τον Ιμπραίμι να ανοίγει με τρομερό σουτ το σκορ στο 50ο λεπτό για τους γηπεδούχους.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναγκάστηκε να ρίξει στο δεύτερο μέρος τον Ντιέγκο Κόστα, με την Τσέλσι να ισοφαρίζει στο 73’ με τον Μάτιτς και να χάνει αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τους Αζάρ και Κόστα για την ανατροπή.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Χαντάνοβιτς πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις, κρατώντας την ισοπαλία για τη Μάριμπορ, με μεγαλύτερη το πέναλτι του Αζάρ που απόκρουε στο 87’, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στο κόλπο η Σπόρτινγκ


Στο άλλο παιχνίδι, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι κέρδισε με 4-2 τη Σάλκε στη Πορτογαλία και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την πρόκριση.

Η Σάλκε, που είχε κερδίσει με 4-3 τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, προηγήθηκε στο 17’ με αυτογκόλ του Σλιμάνι, όμως η Σπόρτινγκ έκανε την ανατροπή χάρη στα γκολ των Σάρ (26’), Τζέφερσον (52’) ενώ στο 72’ ο Νάνι «έγραψε» το 3-1.

Στο 88’ ο Αόγκο μείωσε σε 3-2 για την ομάδα του Ντι Ματέο, όμως στο 90+1’ ο Σλιμάνι «σφράγισε» τη νίκη για την Σπόρτινγκ που πήρε την πρώτη της νίκη και έφτασε τους 4 βαθμούς.

Η βαθμολογία

1. Τσέλσι 8
2. Σάλκε 5
3. Σπόρτινγκ 4
4. Μάριμπορ 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.