Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοκού: «Στο χέρι μας ένα καλό αποτέλεσμα»

Κοκού: «Στο χέρι μας ένα καλό αποτέλεσμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2014 20:25
Πεπεισμένος πως η Αιντχόβεν μπορεί και είναι στο χέρι της να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Φίλιπ Κοκού.

Ο Ολλανδός τεχνικός αφού δήλωσε πως θυμάται την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου ως παίκτης της PSV το 2004 (η ολλανδική ομάδα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ), δήλωσε πως είναι στο χέρι της Αιντχόβεν να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα.

Ο ίδιος δεν θέλησε να σταθεί στη συμμετοχή του Μπεργκ, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει και άλλους παίκτες με ποιότητα, ενώ δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Θυμάμαι τα πράγματα όπως ήταν πριν δέκα χρόνια όταν είχα έρθει τότε στην Αθήνα. Μου είναι όλα γνωστά όπως αναγνωρίζω την ατμόσφαιρα και την περιμένω αύριο στο ματς. Μπορείτε να δείτε και εσείς πως είναι η κατάσταση, έχει την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να κερδίσει αλλά είναι και στο δικό μας χέρι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την ήττα από την Ντιναμό και το αν υπάρχει άγχος: «Σε ευρωπαϊκούς αγώνες πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση. Οι διαφορές πλέον είναι μικρές ανάμεσα στις ομάδες»

Για την συμμετοχή του Μπεργκ: «Φυσικά ο Μπεργκ είναι καλός, αλλά δεν είναι μόνος του, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν ποιότητα».

Για τα εκτός έδρας ματς: «Πιστεύω ότι υπάρχει μια ανοδική πορεία στις εμφανίσεις μας και ότι αρχίζουμε να πηγαίνουμε καλύτερα μακριά από την έδρα μας»

Για τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς: «Οι διαφορές είναι μικρές. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, όμως εμείς είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Για την τακτική του στο ματς: «Δεν θέλω να αναφερθώ στην τακτική, αλλά και σε ονόματα».

Για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του: «Σαν παίκτες πρέπει να απολαύσουν την ατμόσφαιρα και να ζήσουν την εμπειρία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.