Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Απίστευτη ανατροπή και 4x4 για ΑΕΚ (video)

Football League: Απίστευτη ανατροπή και 4x4 για ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2014 17:20
H AEK έχανε μέχρι το 90+1’ από τον Αχαρναικό στη Ριζούπολη, ωστόσο με γκολ των Ντακόλ (90+2') και Μπρέσεβιτς (90+6') κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να διατηρήσει το απόλυτο στην Football League!

Όλα έδειχναν ότι το απόλυτο της ΑΕΚ στη Football League θα σταματούσε στη Ριζούπολη, καθώς ο Αχαρναικός προηγούνταν με 1-0 έως και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο η «Ένωση» πραγματοποίησε μια απίστευτη ανατροπή, καθώς με γκολ των Ντακόλ (90+2') και Μπρέσεβιτς (90+6') έφερε… τούμπα το ματς και έκανε το 4x4 στο πρωτάθλημα

Η ένταση και τα επεισόδια που σημειώθηκαν με την Αστυνομία, είχαν ως αποτέλεσμα χρήση χημικών και διακοπή του αγώνα δυο φορές στο ξεκίνημα ώστε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παιχτεί ελάχιστο ποδόσφαιρο στα πρώτα λεπτά, καθώς με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Αραβίδη στο 11’ δεν σημειώθηκε μεγάλη φάση στα πρώτα 25λεπτά του αγώνα.

Ωστόσο στο 27’ ο Αχαρναικός με εκτέλεση φάουλ του Γέσιτς, κατάφερε να νικήσει τον Ανέστη -που αιφνιδιάστηκε- και να πάρει το προβάδισμα. Στο 34’ ο Κορδέρο είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο παρά τις δύο καλές στιγμές του Πλατέλλα στις καθυστερήσεις.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ είχε εγκατασταθεί έξω από την περιοχή του Αχαρναικού ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως δυσκολευόταν να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες, έχοντας ως καλές στιγμές ένα σουτ του Γεωργέα (80’) και μια κεφαλιά του Κορδέρο (83’).

Το παιχνίδι είχε φτάσει στα καθυστερήσεις, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει την ανατροπή χάρη στις δύο αλλαγές του Δέλλα. Αρχικά στο 90+2’ ο Ντακόλ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 90+6’ ο Μπρέσεβιτς με προβολή από κοντά ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή για την «Ένωση».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.