Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξέφυγε με Κλάους ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Ξέφυγε με Κλάους ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2014 17:02
Με δύο γκολ των Αθανασιάση (42’, 90+6’) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και ξέφυγε με 5 βαθμούς στην κορυφή από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη τη χθεσινή ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, καθώς με δύο γκολ του Αθανασιάδη, ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και ξέφυγε με +5 στην κορυφή.

Η ομάδα του Αναστασιάδη δεν έκλεψε τις εντυπώσεις με την απόδοση της, ωστόσο ήταν ουσιαστική καθώς κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ με τον Έλληνα επιθετικό (42’, 90+6’) και να αποδράσει με το διπλό από την Κρήτη.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε προβλήματα ανάπτυξης στο πρώτο ημίχρονο και χρειάστηκε να περάσουν 30 λεπτά για να απειλήσει με σουτ του Κάτσε που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 34’ ο Μακ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, με τον Τσέρνι να του λέει «όχι», όμως δεν κατάφερε να πράξει ανάλογα στο 42’, με τον Αθανασιάδη να μην αστοχεί από κοντά, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και είχε δύο καλές στιγμές με τους Γιουσούφ (57’) και Κοζορώνη (60’) για το 1-1. Ο ΠΑΟΚ είχε κλειστεί στα καρέ του, με τους γηπεδούχους να είχαν νέα ευκαιρία στο 76’ με σουτ του Χαλκιαδάκη από πλεονεκτική θέση που όμως δεν βρήκε στόχο.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» άντεξε την πίεση και στις καθυστερήσεις κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, με τον Αθανασιάδη να διαμορφώνει το τελικό 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.