Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε τη Σεβίλλη η Μπιλμπάο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε τη Σεβίλλη η Μπιλμπάο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2014 15:05
Με γκολ του Αντούριθ στο 13’, η Μπιλμπάο πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλης στο «Σαν Μαμές», με την ομάδα του Έμερι να χάνει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε υποχρέωσε τη Σεβίλλη στη δεύτερη φετινή της ήττα, καθώς οι Βάσκοι πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Σαν Μαμές» και ανέβηκαν στην 10η θέση με 11 βαθμούς.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Αντούριθ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 13ο λεπτό, μιας και η Σεβίλλη, παρότι είχε την υπεροχή στο δεύτερο μέρος, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 4η θέση ισοβαθμώντας με τη Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί πως ο Αντούριθ τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 29ο λεπτό και μένει να δούμε εάν ο τραυματισμός του θα αποδειχθεί σοβαρός καθώς η Μπιλμπάο υποδέχεται την Τετάρτη την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι η Ρεάλ διατηρήθηκε μόνη στην κορυφή με 24 βαθμούς, ενώ η Ατλέτικο παρέμεινε στη δεύτερη θέση με ένα βαθμό λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.