Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

MVP με Λίβερπουλ ο Αμπέιντ

MVP με Λίβερπουλ ο Αμπέιντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2014 02:57
Στην πρώτη του συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Μεχντί Αμπέιντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στο παιχνίδι της Νιούκαστλ με τη Λίβερπουλ, όπου η ομάδα του πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Μεχντί Αμπέιντ στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι στη νίκη της Νιούκαστλ με 1-0 επί της Λίβερπουλ, κερδίζοντας μάλιστα το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα.

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτό που αγωνίστηκε ο Αλγερινός άσος μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μάντσεστερ Σίτι για το Λιγκ Καπ, με τον ίδιο να δηλώνει μετά τη βράβευση του:

«Πέρασα τρία χρόνια μακριά από την ομάδα παίζοντας δανεικός σε συλλόγους και τώρα επέστρεψα προσπαθώντας να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Προσπαθώ να είμαι υπομονετικός και πιστεύω ότι η δουλειά που κάνω στην προπόνηση, ανταμείβεται».

Ο ίδιος έγραψε και το παρακάτω μήνυμα στη σελίδα του στο instagram: «Μαγικές στιγμές για μένα και για όλη την ομάδα. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Η δουλειά και ομαδικότητα είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο αυτό στον γιό μου, Αμπελ, σε αγαπώ γιε μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.