Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σοκ για Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σοκ για Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2014 00:50
Μετά την ήττα στο «κλάσικο», η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 1-0 από τη Θέλτα μέσα στο «Καμπ Νου» και υποχώρησε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από Ρεάλ και Ατλέτικο. Από δύο δοκάρια είχαν Μέσι και Νεϊμάρ! «Χρυσός» σκόρερ ο Λαριβέι (55’).

Σοκ για Μπαρτσελόνα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» σπατάλησαν τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν και το πλήρωσαν, με την Θέλτα να φεύγει με ιστορική νίκη από το «Καμπ Νου».

Οι Καταλανοί μπήκαν δυνατά και είχαν δοκάρι στο 11ο λεπτό με τον Νεϊμάρ, ενώ στο 30’ ο Άλβαρεθ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μέσι. Δύο λεπτά μετά ο Αργεντινός είχε δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Νεϊμάρ στο 47’!

Η Θέλτα αφού… γλίτωσε, κατάφερε να «παγώσει» το «Καμπ Νου» στο 55', με τον Νολίτο να δίνει με τακουνάκι στον Λαριβέι και αυτός από κοντά νίκησε τον Μπράβο για το 0-1!

Στο 70’ ο Σουάρες δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση και στο 78’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον Τσάρλες να αστοχεί σε κενή εστία με κεφαλιά!

Δύο λεπτά μετά ο Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το 4ο δοκάρι της Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι, με το 1-0 υπέρ της Θέλτα να μένει μέχρι το φινάλε και οι Καταλανοί να υποχωρούν στην 3η θέση με 22 βαθμούς, όσους έχει η Σεβίλλη με παιχνίδι λιγότερο.

Φάσεις και το γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.