Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκε για 6 χρόνια στην Γιουνάιτεντ ο Μόγιες

Ανακοινώθηκε για 6 χρόνια στην Γιουνάιτεντ ο Μόγιες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2013 18:27
Πλέον είναι επίσημο! Ο Ντέιβιντ Μόγιες ανακοινώθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα βρίσκεται στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» για τα επόμενα έξι χρόνια, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Λίγο μετά την αποδέσμευση του 50χρονου τεχνικού από την Έβερτον ύστερα από 11 παρουσίας στον πάγκο των «ζαχαρωτών», η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας ανακοίνωσε την συμφωνία των δύο πλευρών, με τον Σκωτσέζο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών!

«Είναι μεγάλη τιμή να ζητούν από μένα να είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε αρχικά ο Μόγιες και συνέχισε:

«Είμαι ευχαριστημένος που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με πρότεινε για τη δουλειά. Τον σέβομαι απεριόριστα, τόσο ως άνθρωπο, όσο και σαν προπονητή και γενικότερα άνθρωπο του ποδοσφαίρου.

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να διαδεχτώ τον καλύτερο τεχνικό όλων των εποχών αλλά τέτοιες ευκαιρίες όπως αυτή που μου παρουσιάστηκε έρχονται μια φορά στη ζωή μας και πραγματικά ανυπομονώ να πιάσω δουλειά», τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ.

Με τη σειρά του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε:

Όταν συζητήσαμε για τους υποψήφιους που είχαν όλα τα προσόντα συμφωνήσαμε ομόφωνα στον Ντέιβιντ Μόγιες. Ο Ντέιβιντ είναι ένας άντρας με μεγάλη ακεραιότητα και σωστή αντίληψη της δουλειάς. Θαύμαζα τη δουλειά του για πολύ καιρό και τον είχα προσεγγίσει το 1998 για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να αναλάβει ως βοηθός μου.

Ήταν νέος τότε και στο ξεκίνημα της καριέρας του και μέχρι σήμερα έκανε καταπληκτική δουλειά στην Έβερτον. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχει όλα τα προσόντα για να είναι προπονητής σε αυτό το σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.