Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κέρδισε (και) την Λίβερπουλ η Νιούκαστλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Κέρδισε (και) την Λίβερπουλ η Νιούκαστλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2014 16:40
Μετά τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, η Νιούκαστλ κέρδισε και την Λίβερπουλ, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με γκολ του Πέρεζ στο 73’. Έπαιξε σε όλο το ματς ο Αμπέιντ.

Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται η Νιούκαστλ, η οποία μετά τις εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ και το Λιγκ Καπ αντίστοιχα, η ομάδα του Πάρντιου κέρδισε με 1-0 τη Λίβερπουλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα.

Πρέμιερ Λιγκ: Κέρδισε (και) την Λίβερπουλ η Νιούκαστλ (video)
Η Λίβερπουλ παρουσίασε προβλήματα ανάπτυξης καθώς με εξαίρεση μια φάση με τον Σκρτέλ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, δεν μπόρεσε να απειλήσει τη Νιούκαστλ μέχρι τη λήξη του ημίχρονου, με τους γηπεδούχους από την άλλη να ήταν πιο απειλητικοί, κυρίως μετά την είσοδο του Άαρονς αντί του τραυματία Ομπερτάν.

Στις αρχές της επανάληψης, οι «κόκκινοι» πίεσαν και είχαν μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Κουτίνιο στο 53’ που έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο Κρουλ. Όσο περνούσε η ώρα όμως η Νιούκαστλ κέρδιζε μέτρα και στο 73’ κατάφερε να σκοράρει με τον Πέρεζ, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Μινιολέ, αφού ο Μορένο δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή.

Μάλιστα στο 77’ ο Καμπελά βγήκε μόνος του απέναντι στον Μινολέ αλλά δεν μπόρεσε να «γράψει» το 2-0, με τη Λίβερπουλ όμως να μην καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα η Νιούκαστλ να πάρει ακόμα μια νίκη.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Αμπέιντ, ενώ να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρηθήκαν για τη μη αποβολή του Γιανμαατ στο δεύτερο μέρος για σκληρό φάουλ στον Μπαλοτέλι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.