Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στους «8» Ατλέτικο Μινέιρο και Φλουμινένσε

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στους «8» Ατλέτικο Μινέιρο και Φλουμινένσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2013 13:35
Ατλέτικο Μινέιρο και Φλουμινένσε είναι οι πρώτες δύο ομάδες που «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την πρώτη να παίρνει εμφατική νίκη με 4-1 στον βραζιλιάνικο εμφύλιο με την Σάο Πάολο, ενώ η δεύτερη επικράτησε της Έμελεκ με 2-0, ανατρέποντας το εις βάρος της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι.

Με τον Ροναλντίνιο να έχει κέφια και τον Τζο να σημειώνει χατ-τρικ (18’, 63’, 69’) φτάνοντας τα 6 γκολ στη διοργάνωση, η Ατλέτικο Μινέιρο διέλυσε με 4-1 την Σάο Πάολο και με συνολικό σκορ 6-2, προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού. Ο Ταντέλι στο 64’ μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, ενώ στο 76’ ο Λουίς Φαμπιάνο σημείωσε το γκολ της τιμής για την Σάο Πάολο.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στους «8» Ατλέτικο Μινέιρο και Φλουμινένσε
Στο άλλο παιχνίδι, η Έμελεκ είχε προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-1 το πρώτου αγώνα κόντρα στην Φλουμινένσε, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού, καθώς οι πρωταθλητές Βραζιλίας πήραν τη νίκη με 2-0 και είναι αυτοί που θα βρεθούν στα προημιτελικά.

Το σκορ άνοιξε ο Φρέντ στο 29’, ενώ ο Καρνίλιος στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με την Έμελεκ να τελειώνει το παιχνίδι με 9 παίκτες.

Στα προημιτελικά η Ατλέτικο Μινέιρο θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Παλμέιρας- Τιχουάνα (0-0 στο πρώτο παιχνίδι), ενώ αντίστοιχα η Φλουμινένσε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Τίγκρε – Ολίμπια (2-1 το πρώτο παιχνίδι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.