Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρώτη νίκη με τριάρα η ΑΕΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πρώτη νίκη με τριάρα η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2014 21:27
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με 3-0 στο ΟΑΚΑ και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο! Κορδέρο (42’), Μάνταλος (66’) και Μπακάκης (79’) τα γκολ, με την «Ένωση» να είχε και δύο δοκάρια αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Μπαρμπόσα.

Κοντά στην πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε άνετα με 3-0 τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ και έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο.

Η «Ένωση» ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο της, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, έχοντας καλές στιγμές με τους Ντακόλ, Πλατέλλα και Ζόριτς ενώ στο 39’ είχε δοκάρι με προβολή του Σαρρή.

Τελικώς το γκολ ήρθε στο 42’, με τον Κορδέρο να πιάνει φοβερό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Μανιάτη για το 1-0 των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής Ψαχνών είχε καλή στιγμή με σουτ του Λόμπα στο 48’, με την ΑΕΚ να απαντάει με δοκάρι στο 55’ χάρη σε κεφαλιά του Ζόριτς, ενώ στο 58’ ο Μπαρμπόσα κέρδισε πέναλτι (αυστηρό), με τον Πορτογάλο όμως να αστοχεί από την άσπρη βούλα.

Ωστόσο ο ίδιος μετά από εκτέλεση φάουλ στο 66’, βρήκε τον Μάνταλο, ο οποίος «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά σκοράροντας για ακόμα ένα παιχνίδι με την «Ένωση».

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και αφού γλίτωσαν το 3-0 στο 68’, με τον Πλατέλλα να αστοχεί από κοντά, ο Μπακάκης πέτυχε το 3ο τέρμα της ΑΕΚ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 79’.

Στους 4 βαθμούς η ομάδα του Τραιανού Δέλλα η οποία προσπέρασε προσωρινά τον Ατρόμητο που έχει παιχνίδι λιγότερο. Την τελευταία αγωνιστική, η «Ένωση» υποδέχεται τους Περιστεριώτες στο ΟΑΚΑ.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

1. AEK 4
2. Ατρόμητος 3*
3. Πανθρακικός 1*
4. Ηρακλής Ψαχνών 0

*Αγώνα λιγότερο

Η τελευταία αγωνιστική:

ΑΕΚ – Ατρόμητος, Πανθρακικός – Ηρακλής Ψαχνών


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.