Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Ζωντανός» για την πρόκριση ο Τύρναβος, μοιρασιά στα Χανιά (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Ζωντανός» για την πρόκριση ο Τύρναβος, μοιρασιά στα Χανιά (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2014 17:51
Με δύο γκολ του Φράνκο Ότα, ο Τύρναβος κέρδισε με 2-1 τον Αιγινιακό και ελπίζει για τη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στον όμιλο με παιχνίδι περισσότερο από Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή. Δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 0-0 στα Χανιά που πέρασαν στην κορυφή.

Μετά την ισοπαλία στην έδρα της Καλλονής, ο Τύρναβος κέρδισε με 2-1 τον Αιγινιακό και πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου με 4 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Αστέρα Τρίπολης που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι είχαν πρωταγωνιστή τον Φράνκο Ότα ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (45’, 72’), με τον Αιγινιακό να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Δερμιτζόγλου στο 58’.

Μάλιστα, στο τελευταίο τέταρτο, ο Τύρναβος έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Σολφερίνο, ωστόσο η ομάδα του Διγκόζη άντεξε την πίεση, πήρε τους τρεις βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Αστέρα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μοιρασιά για Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου


Κύπελλο Ελλάδας: «Ζωντανός» για την πρόκριση ο Τύρναβος, μοιρασιά στα Χανιά (video)
Στο άλλο παιχνίδι, τα Χανιά ήρθαν ισόπαλα 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου στα Περιβόλια, αποτέλεσμα που φέρνει τους γηπεδούχους προσωρινά στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς και τους Βολιώτες στην τρίτη με έναν πόντο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Θέο να μην καταφέρνει να νικήσει από κοντά τον Σικαλιά, ενώ στην επανάληψη, τα Χανιά ανέβασαν ρυθμό και είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 54’ ο Κασμερίδης είπε «όχι» σε προσπάθεια του Πάγκαλου, ενώ στο 58’ ο Γκότοβος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού Βόλου.

Ένα λεπτό μετά ο Γουέλκαμ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Πάγκαλος, με τον Κασμερίδη να αποκρούει, κρατώντας το 0-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική τα Χανιά υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει στην έδρα του Παναιτωλικού.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1. Τύρναβος 4
2. Αστέρας Τρίπολης 3*
3. Καλλονή 1*
4. Αιγινιακός 0

*Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική:

Τύρναβος-Αστέρας Τρίπολης, Καλλονή-Αιγινιακός

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

1. Χανιά 4
2. Παναθηναϊκός 3*
3. Ολυμπιακός Βόλου 1
4. Παναιτωλικός 0*

*Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική:

Χανιά - Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.