Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Εθνική Ρουμανίας ο Ιορντανέσκου

Ανέλαβε την Εθνική Ρουμανίας ο Ιορντανέσκου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2014 19:38
Ο Άνχελ Ιορντανέσκου θα είναι ο διάδοχος του Βίκτορ Πιτούρκα στον πάγκο της Ρουμανίας, με τον άλλοτε τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να αναλαμβάνει για τρίτη φορά στην καριέρα του την Εθνική ομάδα της χώρας του, επιστρέφοντας μάλιστα στους πάγκους μετά το 2006!

Ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του Άνχελ Ιορντανέσκου στον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας, με τον άλλοτε τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να αντικαθιστά τον Βίκτορ Πιτσούρκα και να παρουσιάζεται από την ομοσπονδία.

Ο έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός καλείται να οδηγήσει την ομάδα των Βαλκανίων στα τελικά του Euro 2016 ενώ αυτή είναι η 3η του φορά που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο μετά τις σεζόν 1993-1998 και 2002-2004.

Μάλιστα η πρώτη του θητεία ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς οδήγησε την Ρουμανία μέχρι τα προημιτελικά του Μουντιάλ του 94’, χάνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά στα πέναλτι.

«Δεν είχαν την πρόθεση να επιστρέψω στον πάγκο της Ρουμανίας και ομολογώ ότι είπα όχι στην πρώτη πρόταση της ομοσπονδίας. Ωστόσο, είπα ναι στη συνέχεια διότι καταλαβαίνω ότι το ρουμανικό ποδόσφαιρο και η Εθνική ομάδα βρίσκονται πλέον σε μία πολύ ιδιαίτερη κατάσταση», δήλωσε ο Ιορντανέσκου ο οποίος επιστρέφει στην προπονητική μετά από οχτώ χρόνια!

Να σημειωθεί πως η Ρουμανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς στον προκριματικό όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα, και ο Ιορδανέσκου θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Β. Ιρλανδία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.