Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με Μάντζουκιτς η Ατλέτικο, κορυφή η Σεβίλλη (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με Μάντζουκιτς η Ατλέτικο, κορυφή η Σεβίλλη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2014 01:23
Με γκολ του Μάντζουκιτς στο 40’, η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 τη Χετάφε εκτός έδρας και μείωσε στο -2 τη διαφορά της από τη κορυφή, στην οποία βρίσκεται πλέον -μαζί με τη Μπαρτσελόνα- η Σεβίλλη, καθώς η ομάδα του Έμερι με τρομερή ανατροπή κέρδισε με 2-1 τη Βιγιαρεάλ!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ατλέτικο, η οποία έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Χετάφε (1-0) και μείωσε στο -2 τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Σιμεόνε ήταν ο Μάντζουκιτς, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από αυτό απέναντι στη Μάλμε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 στο 40ο λεπτό.

Στην επανάληψη, η Χετάφε έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Αλέξις στο 56’ και δεν κατάφερε να απαντήσει, μένοντας στους 10 βαθμούς.

Στην κορυφή η Σεβίλλη, τεσσάρα η Μάλαγα


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με Μάντζουκιτς η Ατλέτικο, κορυφή η Σεβίλλη (video)
Από την άλλη, στην κορυφή της βαθμολογίας –μαζί με τη Μπαρτσελόνα- ανέβηκε η Σεβίλλη η οποία με τρομερή ανατροπή κέρδισε με 2-1 την Βιγιαρεάλ στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 79’ με γκολ του Βιέτι, όμως η Σεβίλλη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ με τον Σουάρεθ, ενώ στο 90+3’ ο Μπάκα με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους Ανδαλουσιανούς.

Μεγάλη νίκη για τη Μάλαγα, η οποία διέλυσε με 4-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ στο 0-0 έμεινε το παιχνίδι της Εσπανιόλ με τη Λα Κορούνια.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.