Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με Αυλωνίτη!

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με Αυλωνίτη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2014 21:37
Με τον Αυλωνίτη να περνάει στο παιχνίδι και να σκοράρει με κεφαλιά στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα (59’), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» και μείωσε στο -3 από τον ΠΑΟΚ. Έχασε πέναλτι στο 81’ ο Μήτρογλου, αποβλήθηκε ένα λεπτό νωρίτερα ο Αναστασίου.

Ο... πρωτάρης σε ντέρμπι αιωνίων Τάσος Αυλωνίτης πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του τραυματία Μποτία και εξελίχθη σε «χρυσή» αλλαγή, καθώς στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, κατάφερε να σκοράρει το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 1-0 στο «Καραϊσκάκη».

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στο αμυντικό πλάνο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκλεισε τους χώρους και δεν επέτρεπε στην ομάδα του Μίτσελ να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο στον αντίποδα οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να φτιάξουν την μεγάλη φάση στην εστία του Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός εκτός από τη φάση του γκολ, είχε ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη στο 82', με τον Στιλ να αποκρούει πέναλτι του Μήτρογλου και στα τελευταία λεπτά άντεξε την πίεση του Παναθηναϊκού, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στις καθυστερήσεις καθώς ο διαιτητής είδε ότι ο Πέτριτς χρησιμοποίησε το χέρι και όχι το στήθος για να σταματήσει τη μπάλα.

Να σημειωθεί πως η ομάδα του Αναστασίου (αποβλήθηκε στη φάση του πέναλτι για διαμαρτυρία) ζήτησε εξηγήσεις από τον διαιτητή και για το φάουλ από το οποίο ήρθε το γκολ του Ολυμπιακού.

Στους 16 βαθμούς ο Ολυμπιακός ο οποίος μείωσε ξανά στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό να υποχωρεί στην 8η θέση με 10.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπνταλαουί, Μποτία (58, Αυλωνίτης), Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι (76 Εντινγκά) , Ντομίνγκες, Αφελάι, Μήτρογλου

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίντεφελντ (68' Μέντεζ), Νάνο, Λαγός (76 Δώνης), Ζέκα, Μπούι (64΄Πέτριτς), Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.