Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Εντυπωσιακός και μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Εντυπωσιακός και μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2014 19:22
Εντυπωσιακός ήταν κόντρα στη Βέροια ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε εμφατική νίκη με 4-1 στην Τούμπα και διατηρήθηκε στην κορυφή. Μακ (25’), Σαλπιγγίδης (42’), Κάτσε (57’) και η γκολάρα του Αθανασιάδη (79’) τα τέρματα των γηπεδούχων, μείωσε στο 83’ ο Μπεν.

Την μοναξιά στην κορυφή απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ ο οποίος κέρδισε με 4-1 την φορμαρισμένη Βέροια στην Τούμπα και ξέφυγε με 19 βαθμούς στην πρώτη θέση.

Ίσως η πιο πειστική εμφάνιση τη φετινή σεζόν για τον «δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και συνδύασε θέαμα και ουσία, έχοντας ακόμα αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Από τα πρώτα μόλις λεπτά οι γηπεδούχοι πίεζαν για να ανοίξουν το σκορ, δημιουργώντας αρκετές φάσεις για να σκοράρουν, κάτι που κατάφεραν στο 25’, με τον Μακ να «γράφει» το 1-0 μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη.

Η Βέροια είχε καλή στιγμή στο 29’ με τον Γλύκο να διώχνει δύσκολα το σουτ του Μπεν, με τον ΠΑΟΚ να απαντάει στο 37’ με τον Τσανδάρη ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να «γράψει» το 2-0.

Ωστόσο στο 42’ ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, με τους πρωταγωνιστές του πρώτου τέρματος να αλλάζουνε θέση, καθώς ο Μακ έβγαλε στον Σαλπιγγίδη και αυτός έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε στην επανάληψη, και αφού ο Κατσικάς δεν κατάφερε να σκοράρει στο 52’, ο Κάτσε έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία συνεργασία των Ρατς και Γκολάσα και με σουτ «έγραψε» το 3-0.

Οι γηπεδούχοι δεν πάτησαν… φρένο και είχαν δύο νέες ευκαιρίες με Σαλπιγγίδη και Παπαδόπουλο για το 4ο γκολ, το οποίο ήρθε στο 79’ και ήταν το κορυφαίο του ματς, με τον Αθανασιάδη να χρίζεται σκόρερ με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Ρατς.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 83’ ο Μπεν, με τη Βέροια να μένει στους 15 και μέχρι στιγμής στη δεύτερη θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.