Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε ο Γκατούζο!

Παραιτήθηκε ο Γκατούζο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2014 18:03
Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ υπέβαλε ο Τζενάρο Γκατούζο αμέσως μετά τηn ήττα της ομάδας με 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας πως δεν μπορεί άλλο να δουλέψει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες! «Δεν μπορώ να σηκώσω στους ώμους μου όλο το βάρος της ομάδας», τόνισε.

Πριν μία εβδομάδα ο Γκατούζο γνώριζε την αποθέωση από τον κόσμο του ΟΦΗ για το «διπλό» στη Λεωφόρο και την Κυριακή αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, καθώς ο Ιταλός τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του μετά την ήττα με 3-2 από τον Αστέρα.

Ο Γκατούζο μιλώντας στη συνέντευξη τύπου δήλωσε πως δεν μπορεί άλλο να δουλέψει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες αφήνοντας αιχμές και για παίκτες.

Πλέον, μένει να δούμε εάν η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει αποδεκτή την απόφαση του Ιταλού τεχνικού.

Οι δηλώσεις του Γκατούζο:


«Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να συνεχίσω αυτήν την εμπειρία. Έβαλα όλο το πάθος μου και όλες τις δυνάμεις μου για αυτήν την ομάδα. Αλλά δεν μπορώ κάθε μέρα να αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν είμαι ο πρόεδρος η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθω άσχημα και στενοχωρημένος αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Το κάνω αυτό επειδή αγαπάω την ομάδα. Δεν μπορώ να σηκώσω στους ώμους μου όλο το βάρος της ομάδας. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες καθημερινά και όχι το αγωνιστικό.

Όταν υπάρχουν διάφορα προβλήματα, αυτό συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Καθημερινά βάζω όλη μου την ενέργεια στην προπόνηση και τον αγώνα. Προσπαθώ πολύ και ξαφνικά χαλάνε τα πράγματα.

«Νιώθω πολύ στενοχωρημένος γιατί πέρασα τέσσερις καταπληκτικούς μήνες. Είμαι σε μια καταπληκτική πόλη με καταπληκτικό κόσμο, με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Το βασικό είναι ότι η καριέρα του προπονητή είναι η δουλειά μου και εγώ θέλω να είμαι προπονητής. Μέσα σε αυτήν την λέξη περιέχονται τα πάντα. Έβαλα μπροστά το πρόσωπο και το όνομα μου, νιώθω ότι οι παίκτες δεν με πιστεύουν. Και να κερδίζαμε η απόφαση μου θα ήταν ίδια. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες μου, θα τους ενημερώσω μόλις φύγω από εδώ γιατί είναι μια πολύ δύσκολη και απογοητευτική στιγμή
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.