Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Θρίαμβος για Ρεάλ στο «κλάσικο» (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Θρίαμβος για Ρεάλ στο «κλάσικο» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2014 20:49
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η νικήτρια στο πρώτο «κλάσικο» της σεζόν, καθώς η «βασίλισσα» κέρδισε με 3-1 την Μπαρτσελόνα, που είχε προηγηθεί με γκολ του Νειμάρ (3’), και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από την κορυφή. Ρονάλντο (35΄πεν.), Πέπε (50’) και Μπενζεμά (61’) τα γκολ της ανατροπής για τους γηπεδούχους, με τον τελευταίο να είχε και δύο δοκάρια στο 11’!

Τι και εάν βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 3ο λεπτό; Η Ρεάλ έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Μπερναμπέου» κόντρα στη Μπαρτσελόνα, μειώνοντας στον ένα βαθμό τη διαφορά τη από την κορυφή.

Ο Νεϊμαρ σόκαρε στο 3ο λεπτό τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ με ωραίο σουτ έπειτα από ασίστ του Σουάρες (έπαιξε για 69 λεπτά), όμως η Ρεάλ αφού δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 11’ έχοντας διπλό δοκάρι με τον Μπενζεμά, τα κατάφερε στο 35’ με πέναλτι του Ρονάλντο (μετά από χέρι του Πικέ).

Η «βασίλισσα» ολοκλήρωσε στην επανάληψη την ανατροπή, με τον Πέπε να «γράφει» το 2-1 στο 50’ με κεφαλιά, ενώ μετά από αντεπίθεση στο 61’, ο Μπενζεμά διαμόρφωσε το τελικό 3-1, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στο ματς.

Το 16ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ρονάλντο ο οποίος παραβίασε για πρώτη φορά την εστία της Μπαρτσελόνα στη Πριμέρα. Στον αντίποδα, ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 23’ και στην επανάληψη δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του όπως και ο Νεϊμάρ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Χάμες, Μπενζεμά, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (89’ Αρμπελόα), Ίσκο (83’ Ιγιαραμέντι)

Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ματιέ, Τσάβι (60’ Ράκιτιτς), Μπουσκέτς, Ινιέστα (71’ Σέρχι Ρομπέρτο), Σουάρες (69’ Πέδρο), Μέσι, Νεϊμάρ

Το ματς:


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Θρίαμβος για Ρεάλ στο «κλάσικο» (video)
Ο Λουίς Σουάρες ξεκίνησε βασικός και μετά από δική του πάσα, ο Νεϊμάρ «πάγωσε» το Μπερναμπέου μόλις στο 3ο λεπτό, νικώντας τον Κασίγιας με ωραίο σουτ για το 1-0 της Μπαρτσελόνα.

Μετά το γκολ η Ρεάλ ανέβασε στροφές και είχε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 11’, με τον Μπενζεμά σημαδεύει δύο φορές σε λίγα δευτερόλεπτα το δοκάρι του Μπράβο!

Στο 23’ ήρθε η απάντηση για την Μπαρτσελόνα, με τον Σουάρες να βγάζει στο Μέσι ωστόσο αυτός δεν μπόρεσε από κοντά να κερδίσει τον Κασίγιας, ο οποίος απόκρουσε σωτήρια.

Οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να κάνουν το 2-0 και στο 35’ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Πικέ, με τον Ρονάλντο να ισοφαρίζει σε 1-1 από την άσπρη βούλα. Ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε η Μπαρτσελόνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το «κλάσικο» ξεκίνησε εντυπωσιακά και στην επανάληψη, με τη «βασίλισσα» να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 50’ χάρη σε φοβερή κεφαλιά του Πέπε έπειτα από κόρνερ του Κρόος.

Η Μπαρτσελόνα μετά το γκολ κέρδισε μέτρα και πίεσε τη Ρεάλ για το 2-2, με τον Ράμος να κόβει… σωτήρια τους Μέσι και Σουάρες, ενώ στο 59’ ο Κασίγιας απόκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Ματιέ.

Η Ρεάλ άντεξε την πίεση και στο 61’ μετά από εξαιρετική αντεπίθεση των γηπεδούχων (και αφού προηγήθηκε λάθος συνεννόηση των Μασεράνο-Ινιέστα), η μπάλα έφτασε στον Μπενζεμά, ο οποίος αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα για το 3-1 της «βασίλισσας».

Σουάρες, Τσάβι και Ινιέστα (τραυματίας) έδωσαν τη θέση τους στους Πέδρο, Ράκιτιτς και Σέρχι Ρομπέρτο αντίστοιχα, με την Μπαρτσελόνα όμως να μην μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους μιας και οι παίκτες της Ρεάλ είχαν κλείσει τους χώρους και είχαν μπλοκάρει τον Μέσι.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στα υπόλοιπα λεπτά, με το τελικό 3-1 να μένει μέχρι το φινάλε, σκορ που φέρνει τη «βασίλισσα» στο -1 από την κορυφή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.