Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Σάντσες η Άρσεναλ, γκέλαρε η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με Σάντσες η Άρσεναλ, γκέλαρε η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2014 19:02
Με δύο γκολ του Σάντσες (30’, 90+2’), η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Σάντερλαντ και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Χαλ, η οποία έφυγε με το βαθμό από το «Άνφιλντ» χάρη και στις αποκρούσεις του Γιακούποβιτς. Μόνη δεύτερη η Σαουθάμπτον, 1-0 τη Στόουκ.

Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Σάντερλαντ χάρη σε δύο… δώρα των γηπεδούχων και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις 20 Σεπτεμβρίου και το «διπλό» στην έδρα της Άστον Βίλα.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την υπεροχή και στο 30’ πήραν προβάδισμα με τον Αλέξις, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μπράουν και «έγραψε» από κοντά το 1-0 για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Στην επανάληψη, η Σάντερλαντ προσπάθησε να απαντήσει έχοντας μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Ρόντγουελ, ωστόσο στο φινάλε η Άρσεναλ πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Μανόνε να χάνει τη μπάλα από τα πόδια του και ο Αλέξις να μην… συγχωρεί, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Νέα απώλεια η Λίβερπουλ, μόνη δεύτερη η Σαουθάμπτον


Πρέμιερ Λιγκ: Με Σάντσες η Άρσεναλ, γκέλαρε η Λίβερπουλ
Ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα για τη Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, καθώς οι «κόκκινοι» έμειναν στο 0-0 με την Χαλ στο «Άνφιλντ».

Οι «κόκκινοι» είχαν την υπεροχή στην αναμέτρηση, ωστόσο με εξαίρεση μια κεφαλιά του Λόβρεν που έδιωξαν στη γραμμή οι φιλοξενούμενοι, δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Ρότζερς έριξε στο παιχνίδι τον Κουτίνιο και αυτός βελτίωσε την εικόνα της Λίβερπουλ, η οποία έγινε πιο επιθετική και είχε κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου και Άρη, Γιακούποβιτς ο οποίος στο φινάλε είπε «όχι» στον Μπαλοτέλι από κοντά, κρατώντας το 0-0.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Σαουθάμπτον η οποία με γκολ του Μανέ κέρδισε με 1-0 τη Στόουκ και πέρασε μόνη πρώτη στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Γουέστ Μπρομ με πέναλτι του Μπεραχίνο στο 90+3’ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας που είχε προηγηθεί με 2-0. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σαμαράς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.