Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη Παλέρμο ο Κασάμι»

«Δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη Παλέρμο ο Κασάμι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2014 14:50
Δεν έχει μετανιώσει για την πώληση του Παιτίμ Κασάμι στη Φούλαμ το 2011 ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι ο οποίος δήλωσε πως ο νυν άσος του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην ιταλική ομάδα!

Η Παλέρμο αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Γιουβέντους στο Τορίνο και με αφορμή το γκολ του Κασάμι που «πλήγωσε» τη «Γηραιά Κυρία» στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε που πούλησε τον Ελβετό άσο στην Φούλαμ το καλοκαίρι του 2011.

Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας δήλωσε πως ο νυν άσος του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη Παλέρμο και πως γι’ αυτό έφυγε από την Αγγλία για το μέτριο -όπως χαρακτήρισε- ελληνικό πρωτάθλημα:

«Δεν μετανιώνω καθόλου με την πώληση του Κασάμι. Μπορεί να σκόραρε κόντρα στη Γιουβέντους, ωστόσο έχασε μια μεγάλη ευκαιρία σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν ήταν ο παίκτης που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη Παλέρμο. Υπάρχει λόγος που έφυγε από την Πρέμιερ Λιγκ για το μέτριο ελληνικό πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.