Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Τσίμπησε» βαθμό στο 87’ ο Παναθηναϊκός (video)

Γιουρόπα Λιγκ: «Τσίμπησε» βαθμό στο 87’ ο Παναθηναϊκός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2014 23:59
Με γκολ του Καρέλη στο 87’ ο Παναθηναϊκός έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Αιντχόβεν και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκαν με Ντεπάι (44’) οι Ολλανδοί, αποβλήθηκε στο 89’ ο Μπρούμα.

Με την ισοπαλία (1-1) που τον κρατάει στο κόλπο πρόκρισης στην επόμενη φάση έφυγε από την έδρα της Αιντχόβεν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πλέον καλείται να πάρει τη νίκη κόντρα στην ολλανδική ομάδα την επόμενη αγωνιστική στη Λεωφόρο σε παιχνίδι-τελικό.

Οι «πράσινοι» ήταν καλοί αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο δέχτηκαν το γκολ από τον Ντεπάι στο 43’. Στην επανάληψη η ομάδα του Αναστασίου τόλμησε περισσότερο, βγήκε μπροστά και στο 87’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καρέλη.

Η Αιντχόβεν ξεκίνησε πιο δυνατά και προσπαθούσε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο απείλησε ουσιαστικά μόνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεπάι στο 17’, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Στιλ.

Γιουρόπα Λιγκ: «Τσίμπησε» βαθμό στο 87’ ο Παναθηναϊκός (video)
Ο Παναθηναϊκός αμύνονταν αποτελεσματικά, ωστόσο ήταν ακίνδυνος επιθετικά χάνοντας και με τραυματισμό τον Ντίνα στο 17’ (στη θέση του μπήκε ο Ατζαγκούν).

Η πρώτη του τελική σημειώθηκε στο 32’ με ένα σουτ του Πράνιτς που μπλοκάρει ο Πάσβερ και στην μοναδική οργανωμένη επίθεση του, η Αϊντχόφεν βγήκε στην κόντρα και ο Ντεπάι «έγραψε» το 1-0 στο 44’!

Στην επανάληψη, ο Αναστασίου έριξε τον Καρέλη στη θέση του Πράνιτς, με τον Παναθηναϊκό να έδειχνε περισσότερες επιθετικές βλέψεις έχοντας καλές στιγμές με τους Πράνιτς (52’), Ατζαγκούν (63’) και Καρέλη (74’).

Στον αντίποδα η Αιντχόβεν βρήκε περισσότερους χώρους και απείλησε με Βίλεμς (77’) και Ντε Γιόνγκ (78’), όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» πίεσαν ακόμα περισσότερο και στο 87’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του Καρέλη μετά από ασίστ του Πέτριτς.

Δύο λεπτά μετά ο Μπρούμα άφησε τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα, με το 1-1 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε, καθώς το γκολ του Πέτριτς στο 90+3’ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Πρώτος βαθμός για τον Παναθηναικό ο οποίος συνεχίζει να ελπίζει για την πρόκριση, με την Αιντχόβεν να φτάνει τους τέσσερις και την Εστορίλ να έχει τρείς μετά την ήττα με 2-1 από τη Ντιναμό Μόσχας που έφτασε τους 9 και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά.

Αϊντχόφεν: Πάσβερ, Ρέκικ, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρένετ, Χέντριξ, Μαχερ, Γκουαρδάδο, Ντεπάι (67’ Γιόζεφζον), Ντε Γιονγκ, Ναρσινγκ (75’ Ριτζμάιερ).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κλωναρίδης (75’ Πέτριτς), Ζέκα, Δώνης, Μπούι, Ντίνας (24’ Ατζαγκούν), Πράνιτς (60’ Καρέλης).

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ντιναμό Μόσχας 9
2. Αιντχόβεν 4
3. Εστορίλ 3
4. Παναθηναϊκός 1

Η επόμενη αγωνιστική (6/11):

Παναθηναικός – Αιντχόβεν
Ντιναμό Μόσχας - Εστορίλ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.