Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα η Φιορεντίνα (video)

Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα η Φιορεντίνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2014 21:56
Η Φιορεντίνα υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς οι «βιόλα» πήραν τη νίκη με 1-0 στην Τούμπα χάρη σε γκολ του Βάργκας (38’), ενώ είχαν και δοκάρι στο 62’ για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους. Προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Αναστασιάδη. Στα θετικά η ισοπαλία (0-0) της Γκινγκάμπ στην έδρα της Ντιναμο Μινσκ.

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ήταν απειλητικός και ηττήθηκε δίκαια με 1-0 στην Τούμπα από την ιταλική ομάδα, η οποία έκανε το 3x3 στον όμιλο και ξέφυγε με 9 βαθμούς.

Ανώτερη η Φιορεντίνα, η οποία δημιούργησε καλές στιγμές για γκολ από τα πρώτα λεπτά και στο 38’ κατάφερε να προηγηθεί με τον Βάργκας, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια νίκησε εξ επαφής τον Γλύκο.

Η πρώτη τελική εντός εστίας για τον ΠΑΟΚ ήρθε μόλις στο 44’ με ένα σουτ του Αθανασιάδη που δεν ανησύχησε τον Ταταρουσάνου.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία, απειλώντας με δύο σουτ των Κίτσιου(54’) και Σαλπιγγίδη (55’) και στο 58’ ήρθε η απάντηση της Φιορεντίνα, με τον Γλύκο να διώχνει δύσκολα το σουτ του Κούρτιτς.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Βάργκας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια κέρδισε μέτρα, όμως έψαχνε με ανορθόδοξο τρόπο το γκολ της ισοφάρισης, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τη Φιορεντίνα να φτάνει τους 9 βαθμούς στον όμιλο.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 3 μετά από τρεις αγωνιστικές και τουλάχιστον δεν είδε τη Γκινγκάμπ να ξεφεύγει, καθώς η γαλλική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τη Ντινάμο Μινσκ στο Μπορίσοφ και έφτασε τους 4 βαθμούς.

Στα άσχημα ο τραυματισμός του Σκόνδρα ο οποίος αποχώρησε στο 11ο λεπτό με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (11' Κίτσιου), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα (54' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (81' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Μπαντέλ, Βάργκας, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (66' Λατζάρι), Ίλισιτς (78' Μαρίν), Μπερναρντέσκι (57' Κουαδράδο)

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Φιορεντίνα 9
2. Γκινγκάμπ 4
3. ΠΑΟΚ 3
4. Ντινάμο Μινσκ 1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.