Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Σταμάτησε στα… εφτά η Μπάγερν! (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Σταμάτησε στα… εφτά η Μπάγερν! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2014 23:38
Τεράστια νίκη με 7-1 επί της Ρόμα στο «Ολίμπικο» πανηγύρισε η Μπάγερν, η οποία έκανε το 3x3 στον όμιλο, πετυχαίνοντας μάλιστα τα 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Σε όλο τον αγώνα αγωνίστηκαν Μανωλάς και Τοροσίδης, μπήκε στο 46’ αντί του Κόουλ ο Χολέμπας.

Θρίαμβος για την Μπάγερν στη Ρώμη, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διέλυσε με 7-1 την Ρόμα στο «Ολίμπικο» και έκανε το 3x3 στον όμιλο, φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με όμορφο γκολ του Ρόμπεν και αφού ο Ζερβίνιο δεν κατάφερε να απαντήσει δύο λεπτά μετά με τον Νόιερ να του λέει «όχι» από κοντά, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν… γκάζι, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά!

Στο 23’ ο Γκέτσε έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Μπάγερν, ενώ δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Λεβαντόφσκι να σκοράρει. Από ασίστ του Πολωνού, ο Ρόμπεν «έγραψε» το 4-0 στο 30’, ενώ μετά από χέρι του Μανωλά στην περιοχή, ο Μίλερ πέτυχε το 5-0 από την άσπρη βούλα στο 36’.

Η Ρόμα μείωσε στο 66’ με τον Ζερβίνο, ωστόσο αυτό φάνηκε να νευριάζει τη Μπάγερν η οποία πέτυχε ακόμα δύο γκολ, με τον Ριμπερί να «γράφει» το 6-1 μετά από καταπληκτική μπαλιά του Ρόμπεν, ενώ στο 80’ ο Σακίρι, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, έκανε το 7-1, σκορ που ήταν και το τελικό.

Νωρίτερα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες 2-2, αποτέλεσμα που διατηρεί τη Ρόμα στη δεύτερη θέση.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Μπάγερν 9
2. Ρόμα 4
3. Μάντσεστερ Σίτι 2
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.