Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πλήγωσε» την Μάντσεστερ Σίτι ο Νάτχο (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πλήγωσε» την Μάντσεστερ Σίτι ο Νάτχο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2014 20:56
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (ανύπαρκτο) του Νάτχο (86’), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ισοφάρισε σε 2-2 την Μάντσεστερ Σίτι, που είχε προηγηθεί με 2-0 χάρη στα γκολ των Αγκουέρο (29’) και Μίλνερ (38’), αποτέλεσμα που φέρνει σε δύσκολη θέση τους «πολίτες» όσον αφορά την πρόκριση στους «16». Το άλλο γκολ ο Ντούμπια (65’), ο οποίος κέρδισε και το πέναλτι για τους Ρώσους.


Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε με 2-0 στην άδεια -λόγω τιμωρίας- έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο στη συνέχεια χαλάρωσε και οι Ρώσοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (2-2), με αποτέλεσμα να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για την 3η θέση, κάνοντας παράλληλα «δώρο» στη Ρόμα που παρέμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με τους Αγκουέρο (29’) και Μίλνερ (38’).

Ωστόσο στην επανάληψη, οι «πολίτες» χαλάρωσαν και το… πλήρωσαν, με τον Ντούμπια να μειώνει από κοντά στο 65’, ενώ ο ίδιος ξεγέλασε τον διαιτητή στο 85’ κάνοντας… βουτιά στην περιοχή με αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλτι.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Νάτχο ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2, σκορ που έδωσε τον πρώτο βαθμό στην ΤΣΣΚΑ, με την Σίτι να φτάνει τους 2 και να μένει στην 3η θέση με -2 από τη Ρόμα που υποδέχεται τη Μπάγερν στο «Ολίμπικο».

Η βαθμολογία:

1. Μπάγερν 6 (2-0)

2. Ρόμα 4 (6-2)

3. Μάντσεστερ Σίτι 2 (3-4) *

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 (3-6) *

* έχουν αγώνα παραπάνω



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.