Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε την ήττα στο 87’ η Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε την ήττα στο 87’ η Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2014 00:01
Με γκολ του Μπλιντ στο 87’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με την ισοπαλία (2-2) από την έδρα της Γουέστ Μπρομ και απέφυγε την 3η ήττα της στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν δύο φορές με Σεσενιό (8’) και Μπεραχίνο (66’) οι γηπεδούχοι, το άλλο γκολ της Γιουνάιτεντ ο Φελαϊνί (48’).

Πρώτη βαθμολογική απώλεια μετά από δύο συνεχόμενες νίκες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία «φλέρταρε» με την ήττα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο με γκολ του Μπλιντ στο 87’ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Χόθρονς».

Καλή εμφάνιση από την ομάδα του Γιώργου Σαμαρά (εκτός αποστολής), η οποία προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με δυνατό σουτ του Σεσενιό, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απαντάει στο 48’ με ωραίο γκολ του Φελαϊνί, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος.

Από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μπραντ στο 66’, ο Μπεραχίνο βγήκε μόνος απέναντι από τον Ντε Χέα και με ωραίο τελείωμα ξαναέδωσε το προβάδισμα στη Γουέστ Μπρομ, με τον 21χρονο να φτάνει τα 6 γκολ τη φετινή σεζόν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να απαντήσουν, είχαν δοκάρι στο 74’ με τον Φαν Πέρσι και τελικώς στο 87’ ο Μπλιντ με ωραίο σουτ γλίτωσε την ομάδα του από την ήττα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Πλέον για την ομάδα του Φαν Χαάλ ακολουθούν τα ντέρμπι με Τσέλσι (26/10 εντός) και Μάν. Σίτι (2/11 εκτός), ενώ στις 22/11 αντιμετωπίζει στο «Έμιρειτς» την Άρσεναλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.