Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: 2x2 για Ηρακλή και Λάρισα (videos)

Football League: 2x2 για Ηρακλή και Λάρισα (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2014 22:05
Με γκολ του Περόνε στο 66’, ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Καυτανζόγλειο» και έκανε το 2x2 στη Football League όπως και η Λάρισα η οποία κέρδισε με 3-0 τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο.

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Ηρακλή, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Καυτανζόγλειο» και έφτασε τους 6 βαθμούς στον Β. όμιλο.

«Χρυσός» σκόρερ για τον «Γηραιό» ήταν ξανά ο Περόνε, ο οποίος με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 67’, ενώ ο ίδιος είχε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ στο 85’.

Στα τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο όποτε χρειάστηκε, ο Χουάντερσον κράτησε το μηδέν για τους γηπεδούχους. Έτσι οι Βολιώτες έμειναν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

2x2 και για τη Λάρισα

Από την άλλη, το 2x2 έκανε και η Λάρισα η οποία κέρδισε με 3-0 τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και ισοβαθμεί με Ηρακλή και Ζάκυνθο στην κορυφή του Β. ομίλου.

Δύο γκολ πέτυχε ο Περίκο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 35’ και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 77’, με τον Πινδόνη να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 85’.

Τα γκολ:






Στιγμιότυπα Β. ομίλου από τον Ote TV:




Στιγμιότυπα Ν. ομίλου από τον Ote TV:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.