Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλατινί: «Να μπουν λευκές κάρτες στο ποδόσφαιρο και να γίνονται πέντε αλλαγές»

Πλατινί: «Να μπουν λευκές κάρτες στο ποδόσφαιρο και να γίνονται πέντε αλλαγές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2014 21:51
Μεγάλες αλλαγές για το ποδόσφαιρο προτείνει ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί μέσα απ’ το νέο βιβλίο «Μιλάμε για ποδόσφαιρο» που κυκλοφόρησε την Πέμπτη! «Λευκή κάρτα και 5 αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα» οι προτάσεις του.

Ριζικές προτάσεις στο ποδόσφαιρο προτείνει μέσα στο νέο βιβλίο «Μιλάμε για ποδόσφαιρο» ο Μισέλ Πλατινί!

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της UEFA προτείνει την θέσπιση «λευκής κάρτας» η οποία θα δίνει το δικαίωμα στον διαιτητή να αποβάλει για δέκα λεπτά τον παίκτη σε περίπτωση που αυτός αντιδράσει για αποφάσεις του:

«Για να καταπολεμήσουμε την υπάρχουσα μανία των ποδοσφαιριστών να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των διαιτητών, η οποία λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας, προτείνω τη δημιουργία μίας λευκής κάρτας, η οποία θα σημαίνει μία προσωρινή αποβολή δέκα λεπτών και παραμονή του τιμωρημένου στον πάγκο. Μην μπερδέψουμε αυτή τη μέθοδο με την κίτρινη κάρτα, η οποία απευθύνεται στα φάουλ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Ωστόσο ο Πλατινί δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς προτείνει οι προπονητές να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πέντε αλλαγές:

«Να μπορούν να κάνουν δύο αλλαγές στο ημίχρονο, διατηρώντας πάντα το δικαίωμα των τριών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το παιχνίδι έτσι δε θα πλήττεται από το μειονέκτημα των διακοπών, αλλά θα υφίσταται κάποιες μετατροπές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.