Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Μοιρασιά για Βοσνία-Βέλγιο, νέα ήττα για Κύπρο

Προκριματικά Euro: Μοιρασιά για Βοσνία-Βέλγιο, νέα ήττα για Κύπρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2014 00:20
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι του ομίλου ανάμεσα στη Βοσνία και το Βέλγιο στη Ζένιτσα, με την Ουαλία να περνάει στην κορυφή με 7 βαθμούς μετά τη νίκη της με 2-1 κόντρα στη Κύπρο. Δεύτερο το Ισραήλ, κέρδισε με 4-1 στην Ανδόρα.

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι της Βοσνίας με το Βέλγιο στη Ζένιτσα, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους Βέλγους να ανεβαίνουν στους 4 βαθμούς σε 2 παιχνίδια και τους Βόσνιους να αγνοούν τη νίκη σε 3 παιχνίδια, μένοντας στους 2.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 28’ με ωραίο γκολ του Τζέκο, όμως στο 51’ ο Ναινγκολάν με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, με τον Μπέγκοβιτς να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Οι δύο ομάδες είχαν στη συνέχεια κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουν, με τον Κομπανί να σώζει σχεδόν στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Πιάνιτς, ενώ το Βέλγιο είχε δύο ευκαιρίες με Ντε Μπρούιν και Μέρτενς για να φύγει με το «διπλό» από τη Βοσνία.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για Κύπρο, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Ουαλία η οποία πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Κότεριλ (13’) και Ρόμπσον-Κανού (23’) και την ομάδα του Χριστοδούλου να μειώνει απλώς στο 36’ με τον Λαμπάν.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε το Ισραήλ, το οποίο έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νταμάρι που πέτυχε χατ-τρικ, κέρδισε με 4-1 στην έδρα της Ανδόρας

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ουαλία 7 (3)
2. Ισραήλ 6 (2)
3. Βέλγιο 4 (2)
4. Κύπρος 3 (3)
5. Βοσνία 2 (3)
6. Ανδόρα 0 (3)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.