Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Σόκαρε την Ολλανδία η Ισλανδία (video)

Προκριματικά Euro: Σόκαρε την Ολλανδία η Ισλανδία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2014 23:42
Με δύο γκολ του Σίγκουρτσον (10’ πεν., 42’) η Ισλανδία κέρδισε με 2-0 την Ολλανδία και έκανε το 3x3 στον όμιλο, αφήνοντας την Ολλανδία μόλις στους 3 βαθμούς με δύο ήττες σε τρία παιχνίδια! Στην κορυφή και η Τσεχία, 4-2 το Καζακστάν, νέα απώλεια για Τουρκία, 1-1 με Λετονία!

Νέα «σφαλιάρα» για Ολλανδία, καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Τσεχία, οι «οράνιε» ηττήθηκαν με 2-0 στην Ισλανδία και έμειναν στους τρεις βαθμούς στον όμιλο!

Η ομάδα του Χίντινκ η οποία είχε βασικό τον Αφελάι (βγήκε στο 78’), απογοήτευσε και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 10ο λεπτό από πέναλτι του Σίγκουρτσον.

Οι Ολλανδοί δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο 42’ ο άσος της Σουόνσι με δυνατό σουτ εντός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 2-0, καθώς στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μειώσουν και να επιστρέψουν στο ματς.

3x3 για την Ισλανδία που βρίσκεται στην κορυφή μαζί με την Τσεχία, η οποία κέρδισε με 4-2 στο Καζακστάν και έχει το απόλυτο στον όμιλο. Ο Ντοκάλ άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, ενώ στο 44’ ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης, Λάφατα «έγραψε» το 2-0.

Στο 56’ ο Κρέιτσι ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, ενώ στον πίνακα των σκόρερ μπήκε και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Νέτσιντ (88’). Για τους γηπεδούχους, τα γκολ της τιμής πέτυχε ο Λογκβινένκο (84’, 90+4’).

Στο άλλο παιχνίδι, συνεχίζει να απογοητεύει η Τουρκία, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Λετονίας και πήρε τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ισλανδία 9
2. Τσεχία 9
3. Ολλανδία 3
4. Λετονία 2
5. Καζακστάν 1
6. Τουρκία 1






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.