Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Μουρίνιο

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2013 18:01
Με διάθεση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Ρεάλ με τη Μάλαγα ο Ζοσέ Μουρίνιο, βάζοντας για ακόμα μια φορά… φωτιά με τις δηλώσεις του. «Καρφιά» σε Κασίγιας, Πέπε και Ινιέστα!

Ο «special one» αρχικά ρωτήθηκε -για ακόμα μια φορά- για το μέλλον του στη «βασίλισσα», με τον ίδιο να δηλώνει πως σκοπεύει να μείνει στον πάγκο της ομάδας, απάντηση που όμως δεν φαίνεται να ήταν και απόλυτα ειλικρινής.

Και αυτό γιατί το συμβόλαιο του με τους «μερέγχες» ορίζει πως σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει ή να χαλάσει ο ίδιος τη συνεργασία των δύο πλευρών, τότε οφείλει να δώσει ένα μεγάλο ποσό στην Ρεάλ.

Μάλιστα τη δική του πινελιά στο σίριαλ με τον μέλλον του Μουρίνιο, έβαλε ο νυν προπονητής της Τσέλσι, Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος δήλωσε πως του χρόνου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των «μπλε», τονίζοντας παράλληλα πως: «όλοι ξέρουν ποιος θα βρίσκεται του χρόνου στη θέση μου», φωτογραφίζοντας τον «special one».

Από την άλλη, ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Ικέρ Κασίγιας, με τον ίδιο να δηλώνει πως του αρέσει περισσότερο ο Ντιέγκο Λόπεθ, κάτι που δεν τον... προβληματίζει καθώς στον Ισπανό πορτιέρο αρέσει περισσότερο ως προπονητής ο Πελεγκρίνι!

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί του. Απλώς μου αρέσει περισσότερο σαν τερματοφύλακας ο Ντιέγκο Λόπεθ. Όπως και στον Ικερ αρέσει περισσότερο ο Πελεγκρίνι σαν προπονητής. Όσο είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θα παίζω με τον Λόπεθ», δήλωσε χαρακτηρίστηκα ο Μουρίνιο.

Ο ίδιος ωστόσο δεν έμεινε εκεί καθώς τα έβαλε και με τον Πέπε -ο οποίος είχε πάρει το μέρος του Κασίγιας- δηλώνοντας πως το πρόβλημα του είναι ο Ραφαέλ Βαράν:

«Είναι πολύ εύκολο να αναλύσουμε το θέμα του Πέπε. Το πρόβλημά του έχει όνομα και είναι Ραφαέλ Βαράν. Δεν είναι εύκολο για έναν άντρα 31 ετών να τον έχει προσπεράσει ένα παιδί 19 ετών.. Εγώ είχα το κουράγιο να χρησιμοποιήσω αυτό το παιδί. Το πρόβλημα είναι πολύ απλό. Η ζωή του Πέπε άλλαξε».

Τέλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις στήριξης του Αντρές Ινιέστα στον Κασίγιας, ο Μουρίνιο απάντησε ξανά σε επιθετικό τόνο:

«Ο Αντρές Ινιέστα είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά καλύτερα θα έπρεπε να ανησυχεί για την δική του ομάδα και γι' αυτό που συνέβη στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν έπαιζε χωρίς τον Μέσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.