Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: «Καθάρισε» στο τέλος ο Άρης (video)

Γ’ Εθνική: «Καθάρισε» στο τέλος ο Άρης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2014 17:58
Με γκολ των Πόι (82’) και Χιντσασέλι (90’), ο Άρης κέρδισε με 3-1 τον Εθνικό Αγιονερίου και έφτασε τους 6 βαθμούς στη Γ’ Εθνική. Προηγήθηκαν στο 17’ με τον Παπαδόπουλο οι «κίτρινοι», ισοφάρισαν προσωρινά στο 25’ με ψαλιδάκι του Μήτσικα οι φιλοξενούμενοι.

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο Άρης κατάφερε να κερδίσει με 3-1 τον Εθνικό Αγιονερίου και να πάρει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν το παιχνίδι έχοντας τον έλεγχο και στο 17’ ο Μάριος Παπαδόπουλος με σουτ εκτός περιοχής «έγραψε» το 1-0, σκοράροντας στο ντεμπούτο του. Ωστόσο στο 25’ ο Εθνικός Αγιονερίου κατάφερε να ισοφαρίσει κόντρα στη ροή του παιχνιδιού με όμορφο ψαλιδάκι του Μήτσικα!

Ο Άρης προσπάθησε να απαντήσει και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 34’, με τον Ρένια να μην καταφέρνει να νικήσει από κοντά τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ στο 52΄ η ομάδα του Καλαϊτζίδη «άγγιξε» το 2-1, με τον Γκελίνο να διώχνει στη γραμμή την κεφαλιά του Σταυρόπουλου.

Τα λεπτά περνούσαν, με τους γηπεδούχους να πίεζαν αλλά να μην μπορούσαν να σκοράρουν, ώσπου στο 82’ ο Πόι έδωσε τη λύση, κάνοντας το 2-1 με κοντινή προβολή. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90’ με σουτ ο Χιντασέλι, «σφραγίζοντας» τη νίκη για τον Άρη.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (79’ Γκίνο), Σταυρόπουλος (64' Χιντασέλι), Πόι, Ρένια (46' Καπνίδης).

Εθνικός Αγιονερίου: Καλογεράκης, Μπουζούρας (80' Τσίλης), Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μήτσικας (64' Δημητρακόπουλος), Γκελήνος, Γκέρτσος (67' Σακκάς), Στεφανίδης, Πεχλιβάνης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.