Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανοιχτός σε πρόταση της Ίντερ ο Μόγιες

Ανοιχτός σε πρόταση της Ίντερ ο Μόγιες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2014 16:20
Έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ακόμα και αν δεχθεί πρόταση από ομάδα μακριά από την Αγγλία, δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της Ίντερ και μάλιστα ο Σκωτσέζος τεχνικός θα βρίσκεται στις εξέδρες του «Μεάτσα» στον αγώνα με τη Νάπολι, όπου κρίνεται το μέλλον του νυν προπονητή των «νερατζούρι».

Οι δύο διαδοχικές ήττες της Ίντερ στο πρωτάθλημα έχουν απογοητεύσει τον Έρικ Τοχίρ, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα ο πρόεδρος της ομάδας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόλυσης του Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα παίξει το… κεφάλι του στον αγώνα των «νερατζούρι» με την πρώην ομάδα του, Νάπολι.

Μάλιστα οι Ιταλοί αναφέρουν πως πρώτος στη λίστα του Τοχίρ για να αντικαταστήσει τον Ματσάρι είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος φέρεται ότι έχει ήδη λάβει προσκλήσεις για να παρακολουθήσει μαζί με τον αδερφό του το παιχνίδι της Ίντερ στο «Μεάτσα»!

Μία ημέρα μετά τη φημολογία που αναπτύχθηκε, ο πρώην τεχνικός της Μαν. Γιουνάιτεντ σε συνέντευξη του στην «Telegraph», δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και τόνισε πως δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, ενισχύοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει την Ίντερ:

«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω. Απολαμβάνω το διάλειμμα μου μακριά από τους πάγκους, όμως είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Νιώθω ότι μπροστά μου έχω τα καλύτερα μου χρόνια της καριέρας μου μιας και νιώθω πως είμαι ακόμα νέος προπονητής. Έχω αρκετά να μάθω και άλλα τόσα που θέλω να δοκιμάσω», δήλωσε ο Μόγιες και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι είμαι πιο έτοιμος να αναλάβω τώρα μια δουλειά όπως αυτή στην Μαν. Γιουνάιτεντ παρά όταν πήγα στην ομάδα. Είδα αρκετά πράγματα και είμαι πλέον πιο έμπειρος. Είναι πολύ σημαντική η επιλογή της επόμενης ομάδας που θα αναλάβω. Είμαι ανοιχτός στο να συνεχίσω στο εξωτερικό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.