Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Μοιρασιά για Σουηδία-Ρωσία

Προκριματικά Euro: Μοιρασιά για Σουηδία-Ρωσία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2014 00:24
Με το Ντουρμάζ να έχει καλή απόδοση και να δίνει την ασίστ στον γκολ του Τοιβόνεν (49’), η Σουηδία ισοφάρισε για το τελικό 1-1 τη Ρωσία στη Σόλνα, με τους Ρώσους να είχαν πάρει προβάδισμα στο 10’ με τον Κοκόριν. Έχασαν πέναλτι –που κέρδισε ο Ντουρμάζ- στο 13’ οι Σουηδοί.

Έχοντας στον πάγκο τον τραυματία Ιμπραίμοβιτς, η Σουηδία γνώρισε δεύτερη ισοπαλία στα προκριματικά, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Ρωσία στη Σόλνα.

Οι Ρώσοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό με ωραίο γκολ του Κοκόριν και τρία λεπτά μετά γλίτωσαν την ισοφάριση, καθώς η Σουηδία κέρδισε πέναλτι στο 13’ με τον Ντουρμάζ, όμως ο Ακινφέεφ απόκρουσε το πέναλτι του Λάρσον.

Η Ρωσία ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως στην επανάληψη, μετά από εξαιρετική πάσα του Ντουρμάζ, ο Τοιβόνεν δεν αστόχησε από κοντά για το 1-1 στο 49’.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα στην επανάληψη και προσπάθησαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή αν και γλίτωσαν στο 62’, με τον Σατόφ να αστοχεί σε κενή εστία, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Με την ισοπαλία, η Ρωσία διατηρήθηκε στην κορυφή με 4 βαθμούς, ισοβαθμώντας με το Μαυροβούνιο που έμεινε στο 0-0 με το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ και με την Αυστρία που κέρδισε με 2-1 στη Μολδαβία και πήρε την πρώτη της νίκη.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Μαυροβούνιο 4
2. Ρωσία 4
3. Αυστρία 4
4. Σουηδία 2
5. Λίχτενστάιν 1
6. Μολδαβία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.