Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Κανένα πρόβλημα η Αγγλία, στο «κόλπο» η Λιθουανία

Προκριματικά Euro: Κανένα πρόβλημα η Αγγλία, στο «κόλπο» η Λιθουανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2014 00:03
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στους ερασιτέχνες του Σαν Μαρίνο η Αγγλία, η οποία πήρε τη νίκη με 5-0 στο Γουέμπλει.

Το 2x2 στον όμιλο της έκανε η Αγγλία η οποία νίκησε με 5-0 το Σαν Μαρίνο που άντεξε για 25 λεπτά την πίεση των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους προκειμένου να υπερασπιστούν την εστία τους όμως στο 25’ ο Γιαγκέλκα με κεφαλιά έδωσε τη λύση για τους Άγγλους, που πέτυχαν και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρούνει στο 43’.

Τη σκυτάλη πήρε ο Γουέλμπεκ που «έγραψε» το 3-0 στο 49’, ενώ στο 72’ ο Τάουνσεντ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 78’ με αυτογκόλ ο Ντέλα Βάλε, καθώς η μπάλα κόντραρε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα μετά από σουτ του Ρούνει.

2x2 και για τη Λιθουανία, η οποία κέρδισε με 1-0 την Εσθονία με γκολ του Μικολιούνας στο 76’, ενώ την πρώτη νίκη πήρε η Σλοβενία, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ελβετίας που έμεινε χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Αγγλία 6
2. Λιθουανία 6
3. Σλοβενία 3
4. Εσθονία 3
5. Ελβετία 0
6. Σαν Μαρίνο 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.