Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μοράτα: «Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι ο Μανωλάς»

Μοράτα: «Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι ο Μανωλάς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2014 15:52
Για το επεισόδιο του με τον Κώστα Μανωλά μίλησε ο Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος δήλωσε πως ήταν ακατανόητη η αντίδραση του Έλληνα αμυντικού.

Λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Ρόμα, ο Αλβάρο Μοράτα σχολίασε τις δηλώσεις του Τότι που αφορούσαν τη διαιτησία, τονίζοντας πως εάν οι «τζιαλορόσι» είχαν κερδίσει, δεν θα έλεγε κανείς τίποτα.

Ο Ισπανός μίλησε φυσικά και για το επεισόδιο με τον Μανωλά, δηλώνοντας πως δεν κατάλαβε την αντίδραση του Έλληνα αμυντικού και πρόσθεσε πως τον είχε σπρώξει σε προηγούμενη φάση.

«Εάν είχαν κερδίσει δεν θα έλεγαν τίποτα. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι ήταν στενοχωρημένος μετά τον αγώνα, δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς την ήττα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ειδικά όταν αυτή έρχεται στα τελευταία λεπτά. Ο Τότι είναι μεγάλος παίκτης και ιστορικός, ίσως όμως να μην έπρεπε να τα πει αυτά», δήλωσε ο Μοράτα και πρόσθεσε για το επεισόδιο με τον Μανωλα:

«Δεν έκανα τίποτα, ήταν μία απόφαση πραγματικά παράξενη. Έκανα ένα δυνατό τάκλιν αλλά μόνο επειδή ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να είσαι σκληρός. Ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα μου. Να σταματήσω το παιχνίδι, να είμαι επιθετικός.

Στην προηγούμενη φάση με είχε σπρώξει προς τις διαφημιστικές πινακίδες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνω όμως την αντίδραση του Μανωλά, γιατί και αυτοί μας χτυπούσαν.

Εγώ έμεινα ακίνητος χωρίς να κάνω τίποτα και εύχομαι να γίνει κάτι για να διαγραφεί η ποινή μου. Ό,τι και αν έγινε πάντως το σημαντικό είναι πως πήραμε τη νίκη. Είμαστε πρώτοι και είμαι ευτυχισμένος για αυτό
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.