Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στην πρώτη θέση με ρεκόρ η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στην πρώτη θέση με ρεκόρ η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2014 20:55
Με την Μπαρτσελόνα να πετυχαίνει δύο γκολ σε δύο λεπτά με τους Μέσι (35’) και Νεϊμάρ (36’), οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν με 2-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη και πέρασαν ξανά στην κορυφή, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι (πρώτη ομάδα που το καταφέρνει στην Ισπανία)! Ρεκόρ ο Μπράβο.

Μετά την ήττα της από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο και πέρασε ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή της Πριμέρα, αφήνοντας δεύτερη την Βαλένθια που κέρδισε νωρίτερα την Ατλέτικο.

Οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύτηκαν για περίπου μισή ώρα κόντρα στη Ράγιο, καθώς στη συνέχεια με γκολ των Μέσι (35’) και Νεϊμάρ (36’) «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη, εκμεταλλευόμενοι την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων. Μάλιστα στο 42’ η ομάδα του Ενρίκε φώναζε για πέναλτι σε ανατροπή του Μουνίρ από τον Τόνιο.

Στην επανάληψη, ο Μπράβο –ο οποίος έσπασε το ρεκόρ του Αρτόλα κρατώντας ανέπαφη την εστία του για 561 σερί λεπτά- είπε «όχι» σε προσπάθεια του Μπαπτιστάο στο 59’ και τα πάντα τελείωσαν ένα λεπτό μετά όταν ο Μορθίγιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Μπαρτσελόνα να γίνεται η πρώτη ομάδα στην Πριμέρα που έχει καταφέρει να μην δεχτεί γκολ στα 7 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.