Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε Ατλέτικο και έπιασε κορυφή η Βαλένθια (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε Ατλέτικο και έπιασε κορυφή η Βαλένθια (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2014 19:03
Μεγάλη νίκη με 3-1 κόντρα στην Ατλέτικο πήρε στο «Μεστάγια» η Βαλένθια η οποία «καθάρισε» από πολύ νωρίς τη νίκη μιας και είχε πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων στο 13ο λεπτό (6’ Μιράντα αυτ., 7’ Γκόμες, 13’ Οταμέντι)και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της Πριμέρα! Μείωσαν με Μάντζουκιτς (29’) οι «ροχιμπλάνκος» που είχαν χαμένο πέναλτι στο 45+1’ με τον Σικέιρα για να επιστρέψουν στο ματς.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα η Βαλένθια, καθώς η ομάδα του Νούνο (πρώην βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό) κέρδισε με 3-1 την Ατλέτικο στο «Μεστάγια» και πέρασε προσωρινά μόνη πρώτη στην κορυφή της Πριμέρα!

Οι «νυχτερίδες» πραγματοποίησαν εντυπωσιακό πρώτο μέρος καθώς πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης! Αρχικά στο 6’ ο Μιράντα με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 7’ ο Γκόμες «χόρεψε» την άμυνα των «ροχιμπλάνκος» και «έγραψε» το 2-0.

Στο 13’ ο Οταμέντι ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ και παρότι ο Μάντζουκιτς μείωσε στο 29’, η Ατλέτικο δεν κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 45+1’, με τον Σικέιρα να αστοχεί από την άσπρη βούλα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.