Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2014 18:53
Με τον Χέντερσον να πετυχαίνει γκολ και ασίστ, η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ» και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις 31 Αυγούστου! Ισοφάρισε προσωρινά με -ανύπαρκτο- πέναλτι η Γουέστ Μπρομ, μπήκε στο 86’ ο Σαμαράς.

Επιτέλους νίκη για τη Λίβερπουλ, η οποία μετά από ένα αρνητικό σερί τριών παιχνιδιών στο πρωτάθλημα χωρίς θετικό αποτέλεσμα (δύο ήττες, μία ισοπαλία), επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ» και έφτασε τους 10 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους» ήταν ο Χέντερσον ο οποίος έδωσε όμορφη ασίστ για το γκολ του Λαλάνα στο 45’ που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, ενώ ο ίδιος με προσωπικό τέρμα στο 61’ χάρισε τη νίκη στην Λίβερπουλ.

Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56’ με –ανύπαρκτο- πέναλτι του Μπεραχίνο ο οποίος έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο παρότι η ομάδα του Σαμαρά (μπήκε στο 86’) προσπάθησε στο φινάλε να κάνει το 2-2, έφυγε χωρίς βαθμό από το «Άνφιλντ».

Στα άλλα παιχνίδια, η Σάντερλαντ με πρωταγωνιστή τον Φλέτσερ (δύο γκολ και ασίστ) κέρδισε με 3-1 την Στόουκ, με τον Μαυρία να μένει στον πάγκο, ενώ η Χαλ επικράτησε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας.

Από την άλλη, ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι της Σουόνσι με την Νιούκαστλ, με τους «κύκνους» να προηγούνται δύο φορές αλλά να ισοφαρίζονται από τέρματα του Παπίς Σισέ, ενώ ισοπαλία με το ίδιο σκορ και στο παιχνίδι της Λέστερ με την Μπέρνλι, με τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» το βαθμό στο 90+6’!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.