Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Με άνεση η Μπάγερν, Ντόρτμουντ σε κρίση (video)

Μπουντεσλίγκα: Με άνεση η Μπάγερν, Ντόρτμουντ σε κρίση (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2014 18:26
Με τους Λεβαντόφσκι και Ρόμπερν να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Μπάγερν κέρδισε με 4-0 το Ανόβερο στο Μόναχο και διατηρήθηκε στην κορυφή την ώρα που η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από το Αμβούργο και συνεχίζει να κατρακυλάει στη βαθμολογία.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στο Ανόβερο η Μπάγερν, η οποία πήρε τη νίκη με 4-0 στο Μόναχο και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Βαυαροί «καθάρισαν» από νωρίς τη νίκη, με τον Λεβαντόφσκι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ ο Ρόμπεν στο 13’ «έγραψε» το 2-0.

Στο 38’ ο Πολωνός πήρε ξανά τη σκυτάλη για το 3-0 της Μπάγερν, ενώ ο Ρόμπεν με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την ομάδα του Γκουαρντιόλα, η οποία ξέφυγε με +10 από τη Ντόρτμουντ!

Νέα ήττα για Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: Με άνεση η Μπάγερν, Ντόρτμουντ σε κρίση (video)
Και αυτό διότι η Ντόρτμουντ συνεχίζει να απογοητεύει στο φετινό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0 από το Αμβούργο που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ να έχει κάνει το 2x2, ωστόσο στη Μπουντσελίγκα η Ντόρτμουντ πάει από το κακό στο χειρότερο, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα και μάλιστα από το Αμβούργο (1-0) το οποίο είχε μόλις δύο βαθμούς μέχρι σήμερα!

«Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Λασόγκα (35’), με την ομάδα του Τσινμπάουερ να είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο γκολ!

Απότομη προσγείωση για Σάλκε, η οποία μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Χοφενχάιμ, η οποία ανέβηκε στην δεύτερη θέση με 13 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τη Μπάγερν.

Γλίτωσε τα χειρότερα η Λέβερκούζεν, η οποία βρέθηκε να χάνει στο 87’ στην έδρα της από τη Πάτερνμπορν, ωστόσο με γκολ του Μπελαραμπί στο 90’ ισοφάρισε για το τελικό 2-2, με τους νεοφώτιστους να έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 72’!

Τέλος, από ένα βαθμό μοιράστηκαν Βέρντερ και Φράιμπουργκ οι οποίες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Βρέμη και παρέμειναν στις τελευταία θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ:











Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.