Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Απότομη προσγείωση για ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Απότομη προσγείωση για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2014 21:53
Μπορεί την 1η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ να διέλυσε με 6-1 την Ντιναμό Μινσκ, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει έστω με ένα βαθμό από την έδρα της Γκινγκάμπ, η οποία με δύο γκολ του Μαρβό σε τρία λεπτά (47’, 50’) πήρε τη νίκη με 2-0 και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Είχε δοκάρι η γαλλική ομάδα.

Παρότι στη Γαλλία η Γκινγκάμπ απογοητεύει καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του Σαμπιονά, ωστόσο οι κυπελλούχοι Γαλλίας έκαναν τη ζημιά στον ΠΑΟΚ, καθώς πήραν δίκαια τη νίκη με 2-0 και έπιασαν τον «δικέφαλο του Βορρά» στη δεύτερη θέση του ομίλου με 3 βαθμούς

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μαρβό ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 47’ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από απόκρουση του Γλύκου, ενώ ο ίδιος στο 50’ με εύστοχο χτύπημα φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κακή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ ο οποίος δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την Γκινγκάμπ στο πρώτο ημίχρονο, με τους Γάλλους αντίθετα να είχαν αρκετές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Μαρβό στο 22’ για να πάρουν προβάδισμα.

Στην επανάληψη, ο Γάλλος άσος κατάφερε να πετύχει νωρίς δύο γκολ και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να είχε ευκαιρίες για να μειώσει με τους Σκόνδρα (74’), Αθανασιάδη (87’) και Κατσικά (88’), ενώ στο 90’ ο Γλύκος είπε «όχι» σε σουτ του Μπουβό κρατώντας το 2-0.

Έτσι, η Φιορεντίνα ξέφυγε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς μετά τη νίκη της με 3-0 στην έδρα της Ντιναμό Μινσκ με χάρη σε γκολ των Ακουιλάνι (33’), Ίλισιτς (61’) και Μπερναρντέσκι (67’).

Γκινγκάμπ: Λοσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπρά, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβέ, Ματίς, Πιε (54' Γιαταμπαρέ), Σβαρτς (73' Μαντάν), Μαρβό (78' Ζιρές).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (75' Γκολάσα), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης (55' Μάρτενς), Τζανδάρης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Μακ (62' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Φιορεντίνα 6
2. Γκινγκάμπ 3
3. ΠΑΟΚ 3
4. Ντιναμό Μινσκ 0

Η επόμενη αγωνιστική (23/10):

ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα
Ντιναμό Μινσκ - Γκινγκάμπ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.