Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: 2x2 η Ντιναμό Μόσχας, «τσίμπησε» βαθμό με Ετό η Έβερτον (video)

Γιουρόπα Λιγκ: 2x2 η Ντιναμό Μόσχας, «τσίμπησε» βαθμό με Ετό η Έβερτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2014 20:58
Με γκολ του Ζιρκόβ στο 90+3’, η Ντιναμό Μόσχας κέρδισε με 1-0 την Αιντχόβεν στη Ρωσία και ξέφυγε με 6 βαθμούς στην κορυφή του ομίλου που συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο έκανε η Ντιναμό Μόσχας, η οποία μετά το «διπλό» στη Λεωφόρο, κέρδισε με 1-0 την Αιντχόβεν στην Ρωσία και έκανε το 2x2 στον όμιλο.

Τη λύση έδωσε ο Ζιρκόφ ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 61’ και με δικό του τέρμα στις καθυστερήσεις, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του η οποία είχε ευκαιρίες για να ανοίξει νωρίτερα το σκορ, ενώ φάσεις δημιούργησε και η Αιντχόβεν, η οποία την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

«Τσίμπησε» βαθμό με Ετό η Έβερτον


Γιουρόπα Λιγκ: 2x2 η Ντιναμό Μόσχας, «τσίμπησε» βαθμό με Ετό η Έβερτον (video)
Από την άλλη, ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Κρασνοντάρ με την Έβερτον στη Ρωσία, με την αγγλική ομάδα να ισοφαρίζει στο 82’ με γκολ του Ετό.

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για την Έβερτον στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς τα «ζαχαρωτά» μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, ήρθαν ισόπαλα 1-1 στην έδρα της Κρασνοντάρ που έφτασε τους 2 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 23’ με τέρμα του Άρι που έχει σκοράρει ήδη 5 γκολ σε 7 παιχνίδια στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν για την Κρασνοντάρ συμπεριλαμβάνοντας και τα προκριματικά που έδωσε η ρωσική ομάδα.

Ωστόσο η Έβερτον κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Ρωσία χάρη σε τέρμα του Ετό στο 82’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων και από κοντά ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Τα γκολ:


Ντιναμό Μόσχας – Αιντχόβεν:



Κρασνοντάρ – Έβερτον:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.