Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη νίκη για Λεβερκούζεν, στο μηδέν η Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη νίκη για Λεβερκούζεν, στο μηδέν η Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2014 01:12
Την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Λεβερκούζεν η οποία κέρδισε με 3-1 τη Μπενφίκα του Σάμαρη (μπήκε στο 77’) που έμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Η Λεβερκούζεν επανήλθε μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της Μονακό, καθώς με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε με 3-1 τη Μπενφίκα στη Γερμανία και ανέβηκε στην 3η θέση με 3 βαθμούς.

Οι «ασπιρίνες» μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο παιχνίδι και στο 14’ είχαν δοκάρι με τον Μπέντερ, όμως στο 25’ ο Κίσλινγκ πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Σέζαρ σε σουτ του Σον και από κοντά «έγραψε» το 1-0.

Η Μπενφίκα δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 34’ ο Σον «έγραψε» το 2-0 με ωραίο τελείωμα μέσα στην περιοχή των Πορτογάλων που έδειχναν να τα έχουν χαμένα, γλιτώνοντας μάλιστα το 3ο γκολ στο 51’, με τον Τσαλχάνογλου να στέλνει από τα τρία μέτρα τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι «αετοί» κατάφεραν να μειώσουν με όμορφο γκολ του Σάβλιο στο 62’, όμως δύο λεπτά μετά ο Τσαλχάνογλου έκοψε τη… φόρα στους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε νωρίτερα, Ζενίτ και Μονακό έμειναν στο 0-0 στη Ρωσία και ισοβαθμούν στην κορυφή με 4 βαθμούς.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ζενίτ 4
3. Μονακό 4
3. Λεβερκούζεν 3
4. Μπενφίκα 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.