Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ζορίστηκε η Ρεάλ, ήττα για Λίβερπουλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ζορίστηκε η Ρεάλ, ήττα για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2014 00:31
Η Ρεάλ κέρδισε δύσκολα με 2-1 τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και έκανε το 2x2 στον όμιλο την ώρα που η Βασιλεία κέρδισε με 1-0 τη Λίβερπουλ στην Ελβετία και την έπιασε στην 2η θέση του ομίλου.

Έστω και δύσκολα, η Ρεάλ διπλασίασε τις νίκες της στο Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας με 2-1 την Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία, ανατρέποντας μάλιστα το παιχνίδι.

Η «βασίλισσα» βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 6ο λεπτό καθώς ο Μαρσελίνιο με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ «έγραψε» το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο στο 25’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι (αφού ο ίδιος είχε αστοχήσει από την άσπρη βούλα στο 11’) με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονταν για αυστηρή απόφαση του διαιτητή.

Τσάμπιονς Λιγκ: Ζορίστηκε η Ρεάλ, ήττα για Λίβερπουλ
Στην επανάληψη, ο Αντσελότι αναγκάστηκε να ρίξει στο παιχνίδι τους Κρόος, Χάμες και Μπενζεμά και τελικώς ο τρίτος κατάφερε να σκοράρει από κοντά στο 77’ μετά από σέντρα του Μαρσέλο για το τελικό 2-1, εκμεταλλευόμενος και το γλίστρημα του αμυντικού των γηπεδούχων.

Από την άλλη, στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε η Βασιλεία η οποία κέρδισε με 1-0 τη Λίβερπουλ στην Ελβετία και έπιασε τους «κόκκινους» στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Στρέλερ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο 52’, καθώς στη συνέχεια η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να απαντήσει, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Στέρλινγκ ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Βάτσλικ, ωστόσο έχασε το κοντρόλ και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.