Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφαλιάρα» από Μάλμε στη Σουηδία

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφαλιάρα» από Μάλμε στη Σουηδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2014 23:37
Δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα η 100η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα της Μάλμε (42΄, 82’ Ρόζενμπεργκ) πληρώνοντας τα τραγικά λάθη στην άμυνα τους αλλά και τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο. Φωνάζει για πέναλτι στο 55’ η ελληνική ομάδα.

Απότομη προσγείωση για τον Ολυμπιακό, καθώς 15 περίπου ημέρες μετά την τεράστια νίκη του κόντρα στην Ατλέτικο, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα της Μάλμε και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι στην κορυφή του ομίλου, επιτρέποντας παράλληλα στους Σουηδούς να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο.

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφαλιάρα» από Μάλμε στη Σουηδία
Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με σουτ των Μποτία (8’), Μιλιβόγεβιτς (16’, 21’) και Μανιάτη (22’) και αφού δεν πλήρωσαν την αστοχία τους στο 24’ με τον Ρομπέρτο να λέει «όχι» σε κεφαλιά του Ρόζενμπεργκ, η ασυνεννοησία του Ισπανού γκολκίπερ με τον Μποτία στο 42’ επέτρεψαν στον Σουηδό επιθετικό να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός δεν μπήκε το ίδιο δυνατά στο παιχνίδι όμως στο 55’ διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι σε ανατροπή του Μανιάτη στην περιοχή.

Αυτό δεν πείραξε καθόλου τη Μάλμε, η οποία είχε δύο στιγμές για το 2-0, με τον Ρομπέρτο να πραγματοποιεί μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Τέλιν (60’) και Έρικσον (65’) ενώ στο 68’ ο Μήτρογλου εξ επαφής πλασάρει πάνω στον Όλσεν χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν στη συνέχεια να βρουν λύσεις για να διασπάσουν την άμυνα της Μάλμε και τελικώς στο 82’, μετά από παιδική αντίδραση στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Ρόζενμπεργκ δεν… χαρίστηκε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Όλα ανοιχτά στον όμιλο, καθώς η νίκη της Ατλέτικο με 1-0 κόντρα στη Γιουβέντους έφερε όλες τις ομάδες να ισοβαθμούν στους 3 βαθμούς!

Μάλμε: Όλσεν, Τίνερχολμ, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Χάλστι, Έρικσον (75’ Τσιμπίτσκι), Αντού, Φόρσμπεργκ (90+2’ Ρακίμπ), Ρόζενμπεργκ, Τέλιν.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Εντινγκά (57’ Τσόρι), Κασάμι (69’ Ντουρμάζ), Αφελάι (79’ Διαμαντάκος), Μήτρογλου.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Γιουβέντους 3
3. Ατλέτικο 3
3. Μάλμε 3
4. Ολυμπιακός 3

Η επόμενη αγωνιστική (22/10):

Ολυμπιακός – Γιουβέντους
Μάλμε - Ατλέτικο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.