Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Παρί το ντέρμπι, πήρε βαθμό ο ΑΠΟΕΛ

Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Παρί το ντέρμπι, πήρε βαθμό ο ΑΠΟΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2014 23:52
Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας πήραν τη νίκη με 3-2 στο Παρίσι υποχρεώνοντας τους Καταλανούς στο να δεχθούν τα πρώτα τους γκολ στη φετινή σεζόν! Πήρε βαθμό ο ΑΠΟΕΛ, 1-1 με Άγιαξ στο ΓΣΠ.

Τι και αν στη Γαλλία δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό και είχε τον Ζλάταν να βλέπει το παιχνίδι από τα επίσημα; Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 3-2 την Μπαρτσελόνα και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου σε ένα όμορφο παιχνίδι που πρόσφερε και ρεκόρ, καθώς ο Τσάβι με τη συμμετοχή του έγινε ο απόλυτος ρέκορντμαν σε συμμετοχές στο θεσμό.

Η ομάδα του Μπλαν, που μέχρι σήμερα βρισκόταν υπό πίεση, κατάφερε να προηγηθεί στο 10’ με γκολ του Νταβίντ Λουίζ, όμως οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν να το χαρούν, καθώς ένα λεπτό μετά η Μπαρτσελόνα «έκρυψε» τη μπάλα με τους Νεϊμάρ-Ινιέστα-Μέσι και ο τελευταίος ισοφάρισε σε 1-1 στο 11’!

Το παιχνίδι είχε «ανάψει» για τα καλά και στο 26’ ο Βεράτι φρόντισε να βάλει ξανά… φωτιά στην εξέδρα καθώς «έγραψε» το 2-1 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τιάγκο Μότα.

Ο Ματουιντί στο 54' μετά από μπαλιά του Φαν Ντερ Βιλ έκανε το 3-1 με κοντινό πλασέ, όμως η Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε και απάντησε στο 56’ με εξαιρετικό πλασέ του Νείμάρ για το 3-2!

Ωστόσο στη συνέχεια οι «μπλαουγκράνα» παρότι πίεσαν για την ισοφάριση, έχοντας μάλιστα δοκάρι με τον Μουνίρ, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, με το 3-2 υπέρ των Γάλλων να μένει μέχρι το φινάλε.

Πήρε βαθμό ο ΑΠΟΕΛ


Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Παρί το ντέρμπι, πήρε βαθμό ο ΑΠΟΕΛ
Από την άλλη, το πρώτο του βαθμό στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άγιαξ στο ΓΣΠ.

Καλύτερος ο Άγιαξ στο πρώτο ημίχρονο, με τον «Αίαντα» να προηγείται στο 28' με τον Άντερσεν, όμως ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32’ με χτύπημα πέναλτι (ανύπαρκτο) του Μαντούκα.

Στην επανάληψη, οι Κύπριοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν γκολ, ενώ διαμαρτυρήθηκαν στο 56’ για κόκκινη στον Σίλεσεν ο οποίος ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Αλωνεύτη.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει τρελό ρυθμό στο φινάλε, με τις δύο ομάδες να είχαν μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ της νίκης, το οποίο δεν ήρθε ποτέ.

Η βαθμολογία:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 4
2. Μπαρτσελόνα 3
3. Άγιαξ 2
4. ΑΠΟΕΛ 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.