Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρέντναπ: «Θέλω να οδηγήσω την ΚΠΡ ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ρέντναπ: «Θέλω να οδηγήσω την ΚΠΡ ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2013 15:33
Μπορεί ο ίδιος να μην κατάφερε να σώσει την ΚΠΡ από τον υποβιβασμό, ωστόσο ο Χάρι Ρέντναπ αποκάλυψε πως δεν θα αφήσει τον σύλλογο και θα κάνει τα πάντα για να τον οδηγήσει ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Ο τεχνικός των «ρέιντζερς» ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της σεζόν, όταν αυτή βρίσκονταν στον πάτο της βαθμολογίας και παρά την προσπάθεια του, δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να μείνει και να οδηγήσει ξανά την ομάδα στα σαλόνια της Πρέμιερ, τονίζοντας παράλληλα πως δεν είναι κάτι εύκολο καθώς η Τσάμπιονσιπ είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα:

«Θα γίνει μεγάλη περικοπή στον μισθό μου, όμως τα χρήματα δεν είναι το παν για μένα. Θα μείνω στον σύλλογο επειδή περνάω καλά εδώ. Συμπαθώ τον κόσμο και τον πρόεδρο και έχω τη φιλοδοξία να χτίσω μια ομάδα που να μπορέσει να επιστρέψει στην Πρέμιερ.

Ο στόχος είναι η άνοδος την επόμενη σεζόν. Δεν σκοπεύω να «κολλήσουμε» για 4 χρόνια στην Τσάμπιονσιπ. Δεν θα είναι εύκολο και δεν είμαι τόσο χαζός νομίζοντας πως θα είναι κάτι το βατό. Έαν όμως δεν είχα τη «δίψα» τότε δεν θα ήμουν εδώ. Θα καθόμουν σπίτι και θα έπαιζα γκολφ κάθε μέρα.

Η Τσάμπιονσιπ είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα. Με λίγη τύχη και έχοντας τη δυνατότητα να αποκτήσω κάποιους παίκτες που θα είναι απαραίτητοι ώστε να αλλάξουν τα πράγματα, τότε θα έχουμε αρκετές ελπίδες. Όμως δεν θα είναι εύκολο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.