Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χαρέιντε: «Ασταθής ο Ολυμπιακός…»

Χαρέιντε: «Ασταθής ο Ολυμπιακός…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2014 16:12
Ένα παραπάνω κίνητρο στον Ολυμπιακό έδωσε ο προπονητής της Μάλμε, Άγκε Χαρέιντε ο οποίος χαρακτήρισε ασταθείς τους «ερυθρόλευκους», ενώ πρόσθεσε πως είναι η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη ομάδα!

Κάθε άλλο παρά… διπλωματικός ήταν ο Άγκε Χαρέιντε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα της Μάλμε με τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της σουηδικής ομάδας δήλωσε πως η Σάλτσμπουργκ (σ.σ την απέκλεισε η Μάλμε στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ) είναι καλύτερη από την ομάδα του Μίτσελ, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ασταθής ενώ τόνισε η Ατλέτικο χάρισε ένα γκολ στο παιχνίδι του «Καραϊσκάκης»:

«Ο Ολυμπιακός είναι περίπου σαν τη Μάλμε. Έπαιξε καλά απέναντι στην Ατλέτικο και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Δεν έχει την ίδια ποιότητα με τη Γιουβέντους όμως», δήλωσε ο Χαρέιντε και πρόσθεσε:

«Η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη σαν ομάδα από τον Ολυμπιακό, έχει μεγαλύτερη συνοχή, ενώ ο Ολυμπιακός είναι λίγο ασταθής στο παιχνίδι του. Θεωρώ καλύτερη ομάδα τη Σάλτσμπουργκ. Όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Ατλέτικο ήταν πολύ μαζεμένος πίσω και η Ατλέτικο χάρισε ένα γκολ. Θα δούμε όταν παίξουμε και με τον Ολυμπιακό ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι», όπως όλες οι ελληνικές ομάδες, δεν είναι δυνατές στα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Οι ελληνικές ομάδες είναι συνηθισμένες σε αυτό το κοινό, αλλά όταν είναι εκτός έδρας αυτό τους βγαίνει σε αρνητικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στον Πειραιά, αλλά αυτό δεν ισχύει εκτός έδρας.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοί μας έχουν δύο παίκτες από την Ελλάδα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.