Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2014 19:09
Την αναβολή όλων των εθνικών διοργανώσεων σε όλα τα ομαδικά αθλήματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ως φόρο τιμής στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη αποφάσισε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Ο φίλαθλος του Εθνικού, Κώστας Κατσούλης έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του μετά από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από ομάδα οπαδών σε επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο προ δύο εβδομάδων.

Γι’ αυτό ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανός αποφάσισε να αναβληθούν όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του 46χρονου.

Αυτό σημαίνει πως αναβάλλεται η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και η 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής και μένει να διευκρινιστεί εάν το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις που αναβάλλονται ή το πρόγραμμα θα συνεχιστεί ως έχει και τα παιχνίδια που δεν θα γίνουν λόγω της απόφασης θα μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υφυπουργείου:

«Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.