Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει Μάλμε ο Μπενίτες

Χάνει Μάλμε ο Μπενίτες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2014 18:12
Ο Χόρχε Μπενίτες δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς της Τετάρτης με τη Μάλμε στη Σουηδία. «Μέσα» οι Σαλίνο, Διαμαντάκος.

Νοκ-άουτ για το παιχνίδι με τη Μάλμε έμεινε ο Χόρχε Μπενίτες, καθώς ο Παραγουανός επιθετικός δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο και έκανε θεραπεία, με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να τον «κόψει» από την αποστολή.

Εκτός έμειναν όπως αναμενόταν και οι Σιόβας, Φουστέρ που παραμένουν τραυματίες και έκαναν θεραπεία με τους Ντοσεβί και Γκαζαριάν που έτσι και αλλιώς δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, Σαλίνο και Διαμαντάκος που έχασαν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Σουηδία.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της κατοχής και της πίεσης προς τον αντίπαλο, ενώ στη συνέχεια έκαναν τακτική. Έπαιξαν και δίτερμα, τα 3/4 του γηπέδου. Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή.

Αναλυτικά:

Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Βέργος, Βούρος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.